Ο Λαός τους παίρνει την καρέκλα κι όχι ο Χριστοδουλίδης! ΟΛΕΣ οι 50 δημοσκοπήσεις στο 30%+ και τη ψαλίδα στο 10%+, έκαναν τη λάσπη, σκόνη!

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στη συγκέντρωση της Πάφου. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΠΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, Νέα Υόρκη

Με ρώτησε ένας φίλος για το θέμα της λάσπης στην Κύπρο, σε σχέση με τις ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, η απάντηση μου: Εδώ στις ΗΠΑ πληρώνουν για μελέτες και μετά πετάνε λάσπη. Στην Κύπρο, πετάνε λάσπη και μετά πληρώνουν για να μελετήσουν τι πήγε λάθος. Αυτό θα γίνει και μετά τις εκλογές Φεβρουαρίου.

Από την πρώτη μέρα, ακόμη και πριν την έναρξη της μακρύτερης προεκλογικής περιόδου στην Κύπρο, η είσοδος του Νίκου Χριστοδουλίδη ως υποψήφιου για την Προεδρία, φάνηκε ότι ξεβόλεψε τα κομματικά τερτίπια αυτών που αρνήθηκαν επανειλημμένα να ακούσουν τα καλέσματα των καιρών, φέρνοντας τα πάνω κάτω.

1) Ξεκίνησε μόνος, έχοντας “φίδια” δίπλα του. Κι όμως, το 30%+ και η διαφορά του 10%+ από τον δεύτερο, σταθερά από την αρχή σε ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις. Οι άλλοι ψάχνονταν, ενισχύοντας τη λάσπη.

2) Καθαρίζει σιγά-σιγά τα φίδια και προχωρά στην κοινωνία. Συνεχίζει να κρατά σταθερά το 30%+ και τη διαφορά του 10%+ από το δεύτερο, σε ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις. Η λάσπη έναντι του συνεχίζει και αυξάνεται ασταμάτητα.

3) Δέχεται τον ένα πόλεμο μετά τον άλλο κι όμως κάθεται μαζί τους, στο ίδιο πάνελ, με ευγένεια και σεβασμό, υπομένοντας προσβολές και υποτίμηση. Συνεχίζει στο 30%+ και στη διαφορά του 10%+ από το δεύτερο, σταθερά σε ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις.

  • “Τι να κάνουμε, τι να κάνουμε” βολοδέρνονται οι άλλοι. “Πρέπει να αλλάξουμε τα νούμερα με το έτσι θέλω” (παραλυρούν).
  • Οι 50 δημοσκοπήσεις με το 30%+ και η διαφορά του 10%+ από το δεύτερο (μέχρι και την 29η Ιανουαρίου), “αυξάνονται” τους τελευταίους 1-2 μήνες κατά 2, με τα έντυπα της λάσπης να μπαίνουν μπροστά να μας κοροϊδέψουν όλους με φτιαχτά νούμερα και χωρίς επαρκή μαθηματική-επιστημονική υποστήριξη.

Α ρε καημένε κόσμε! Λίγο να διαβάσεις και θα τα δεις όλα καθαρά! Θα δεις ότι όλη αυτή η λάσπη είναι το εργαλείο που κράτησε τον πύχη ψηλά. Κανένας δεν τα βάζει με την αλήθεια του λαού. Σχετικό άρθρο ΕΔΩ

Παράλληλα, η συνεχής λάσπη αναδείκνυε καθημερινά, στο μέγιστο, τόσο την ηρεμία, όσο και την πραότητα και τη διαφορετικότητα ενός ανθρώπου που “εγκλημάτισε” επειδή “άφησε τη λάσπη στους άλλους και κράτησε την αξιοπρέπεια του λαού”. Σχετικό άρθρο ΕΔΩ

Επιεικώς ντροπή για όσους πετάνε ασύστολα λάσπη και μαγειρεύουν νούμερα αλλά και για όσους προωθούν ψεύδη και αναλήθειες, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του ίδιου του λαού, ενός βασανισμένου λαού, τον οποίο ΟΛΟΙ οφείλουν να υπηρετούν έντιμα και υπεύθυνα.

Η επιστήμη στην Κύπρο και παντού αξίζει σεβασμό, που δυστυχώς δεν διαθέτουν όλοι, ειδικά όσοι αλλοιώνουν και προσβάλλουν την αλήθεια αυτού του λαού. Μόνο και μόνο επειδή νιώθουν ότι χάνουν την καρέκλα. Κι όμως, την καρέκλα δεν τους παίρνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης αλλά ο ίδιος ο λαός!

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ

Παπαγάλος ή σκεπτόμενος πολίτης; Άνθρωπος ή μηχανή; Σύστημα Εκπαίδευσης και Βαθμολόγησης. Τροφή για σκέψη στην μικρή μας πατρίδα!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: