Ο Παύλος Πολάκης υπερασπίζεται τον Γιώργο Νταλάρα και επιτίθεται με το γνωστό ύφος σε ρεπόρτερ: «Ελα παλικάρι μου…» [video]

O Π. Πολάκης. Στιγμιότυπο από τη τηλεόραση του Alpha via glomex




Αλυσιδωτές αντιδράσεις -και εξωκαλλιτεχνικές – προκαλεί ο έντονος διάλογος του Γιώργου Νταλάρα με δημοσιογράφους το βράδυ της Παρασκευής.

Προς υπεράσπιση του Γιώργου Νταλάρα έσπευσε – πλην όμως με το δικό του ύφος-  ο Παύλος Πολάκης.

Αρχικά, με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης στήριξε όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας, γράφοντας:

«Μπράβο Γιώργο Νταλάρα!!!. Τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια…Αυτά που τους είπες χθες για «ΝΤΡΟΠΗ» ταιριάζουν απόλυτα και με αυτό που κάνουν από χθες στις Σπέτσες!!».

Αποχωρώντας από τις Σπέτσες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε αντιμέτωπος με ρεπόρτερ που του έθεσαν ερωτήσεις αναφορικά με ανάρτησή του, όπου επικροτούσε τον Γιώργο Νταλάρα.

Ο Παύλος Πολάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του  καλώντας τους δημοσιογράφους να μην τον «αναγκάσουν» να τους πει και ο ίδιος όσα τους είπε ο Γιώργος Νταλάρας, ενώ στις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε, εξαπέλυσε επίθεση» εναντίον τους.




«Μην με αναγκάσετε να σας πω και εγώ αυτά που σας είπε ο Νταλάρας. Καλό σας βράδυ. Πιστεύω να περάσατε καλά», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης ενώ οι δημοσιογράφοι τον ώτησαν αν συμφωνεί με όσα είπε προσφάτως ο Γιώργος Νταλάρας σε συναδέλφους τους.

«Νομίζω σας απάντησα ήδη για το αν συμφωνώ με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. Προφανώς του είπα “μπράβο”. Τι να του πω; Ο δικός σου θείος και ο μπαμπάς είναι περήφανος για αυτό που κάνεις τώρα; Έλα παλικάρι μου, έλα! Να είσαι περήφανος και εσύ», τόνισε εκνευρισμένος ο Παύλος Πολάκης, με τον ρεπόρτερ στον οποίο απευθυνόταν να τού επισημαίνει ότι «εμείς κάνουμε τη δουλειά μας».

«Όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου. Δεν κάνεις τη δουλειά σου, γιατί ψάχνεις παραπολιτικά, αυτό κάνεις, τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό για αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή. Καλό σας βράδυ παιδιά», τόνισε ο Παύλος Πολάκης.

Η αντίδραση Νταλάρα

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Νταλάρας τα έβαλε με τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών, που τον περίμεναν και τον ρώτησαν να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε για τους τραγουδιστές και τις διαφημίσεις.

«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;», ρώτησε αρχικά τους δημοσιογράφους ο Γιώργος Νταλάρας. Όταν τον ρώτησαν αν μετάνιωσε για τη δήλωσή του για τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις, αντέδρασε λέγοντας «αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;». Οι δημοσιογράφοι επέμειναν, ρωτώντας τον αν τον στεναχώρησε ο ντόρος που προκλήθηκε. «Όταν έρθει η ώρα θα απαντήσω εγώ με τον δικό μου τρόπο, όχι έτσι. Αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Νομίζω είναι λίγο ντροπή για εσάς», αποκρίθηκε ο Γιώργος Νταλάρας.




«Είσαι επίμονος, δεν είναι δημοσιογραφία αυτή αγόρι μου, δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου θα ντραπείς. Δεν το κάνουν αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο», είπε κάποια στιγμή σε έναν δημοσιογράφο.

«Κι εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει είναι ντροπή αυτό που κάνεις, μην το κάνεις», συνέχισε απευθυνόμενος σε γυναίκα ρεπόρτερ, η οποία του απάντησε ότι κάνει τη δουλειά της. «Νομίζεις. Δουλειά δεν είναι να κάνετε το οτιδήποτε όποτε σας τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών», σχολίασε ο Γιώργος Νταλάρας.

Η διαμάχη συνεχίστηκε με δημοσιογράφο να του λέει πως «Δεν σας προσβάλουμε αυτή τη στιγμή απλά η δήλωσή σας προκάλεσε αντιδράσεις» και ο Γιώργος Νταλάρας της απάντησε: «Νομίζετε. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε να βρείτε γιατί. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος», τόνισε ο Γιώργος Νταλάρας. «Αυτό που κάνετε είναι μια γελοιότητα», συνέχισε και ρώτησε τους δημοσιογράφους αν ξέρουν τι έχει γράψει ο Βασίλης Τσιτσάνης.

Πως άλλαξε η ζωή του ηθοποιού Λαμπάτου: Εφυγε από το υπόγειο των 15 τ.μ., του παραχώρησε σπίτι η οικογένεια του «αστυνόμου Θεοχάρη»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: