Πως άλλαξε η ζωή του ηθοποιού Λαμπάτου: Εφυγε από το υπόγειο των 15 τ.μ., του παραχώρησε σπίτι η οικογένεια του «αστυνόμου Θεοχάρη»

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1. Photo via glomex, ΑΝΤ1 ΤV




«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας» λέει  ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος που δέχεται «κύμα» βοήθειας από όσους έμαθαν πρόσφατα, τις συνθήκες ανέχειας, στις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια.

Η συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso έκανε το δράμα του άνεργου ηθοποιού γνωστό, καθώς όσα είπε αναπαρήχθησαν σε μεγάλο βαθμό, σε ιστοσελίδες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε ξανά στην ίδια εφημερίδα, πέντε μέρες μετά την πρώτη συνέντευξη και αποκάλυψε, πόσο άλλαξε η ζωή του το τελευταίο διάστημα.

Η οικογένεια του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου (του γνωστού «αστυνόμου Θεοχάρη» από τη Λάμψη), του παραχώρησε το νέο του σπίτι, μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

«Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω» δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ακόμη, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο Γιώργος Λαμπάτος έχει αρχίσει να δέχεται πολλές προτάσεις για δουλειά από μουσικά μεζεδοπωλεία (παίζει κιθάρα) στα δυτικά προάστια όσο και από θέατρα της Αθήνας.

«Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε» αναφέρει ο Γιώργος Λαμπάτος.




Η ζωή στο υπόγειο των 15 τμ με 220 ευρώ τον μήνα

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε τις δυσμενείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει στην εφημερίδα Espresso, λέγοντας:

«Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια.

»Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο υπόγειο των 15 τ.μ. τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα;».



Ακόμη, ο Γιώργος Λαμπάτος αναφέρθηκε στην ιδρύτρια του «Σπιτιού του Ηθοποιού», Άννα Φόνσου, η οποία αντέδρασε μετά τη συνέντευξή του στην Espresso. Η Άννα Φόνσου είπε ότι «δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να λένε ότι πεινάνε, από τη στιγμή που υπάρχει το “Σπίτι του Ηθοποιού”. Να έρθει ο Λαμπάτος σε επικοινωνία μαζί μου».

Σε αυτό, ο ίδιος απάντησε:

«Δεν έχω κάνει κάποια νύξη στην κυρία Φόνσου, βέβαια δεν είμαι μακριά. Έχω αποκομίσει πλούτο από το θέατρο και αυτός ο πλούτος με έχει κάνει να υπάρχω ακόμα.

»Μπορεί μέσα από ένα υπόγειο να υπάρχει μία λάμψη, απλώς η τέχνη δεν τρώγεται και δεν συντηρεί την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου γιατί δυστυχώς η αξιοπρέπεια μετριέται με το χρήμα. Ούτε από τον Θεό ζήτησα τίποτα, δουλειά ζήτησα. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα παραγωγικά του χρόνια και δεν εργάζεται είναι σαν ζωντανός νεκρός».

«Καπνίζω αποτσίγαρα που βρίσκω στον δρόμο»: Ο Γιώργος Λαμπάτος, το γελαστό παιδί της τηλεόρασης, ζει με 220 ευρώ τον μήνα σε ένα υπόγειο 15 τ.μ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: