«Στον Τσίπρα να τα λες όχι σε μένα, όταν είμαι εγώ μπροστά, σιωπή!»: Πολάκης κατά Πλεύρη στη Βουλή για Novartis, εμβόλια και «προεδρικά αδειάσματα»…

FILE PHOTO: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Tην υπόθεση Novartis με τον δικό του, γνωστό τρόπο, και με αποτέλεσμα ένα ακόμη επεισόδιο, έφερε στην επικαιρότητα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο εκ νέου για “σκευωρία” σε μια στιγμή που ήδη, δεν έχει υποχωρήσει η αίσθηση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα προ ημερών, σύμφωνα με τις οποίες η διαχείριση της υπόθεσης υπήρξε “ατυχής”.

Η κόντρα ξέσπασε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής και με θέμα την τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Αθανασίου στη θέση του Αναπληρωτή Προϊσταμένου του Σώματος Επιθεώρησης και Ελέγχου των Καταστημάτων Κράτησης.

«Το σκάνδαλο Novartis υπάρχει. Σιωπή Πλεύρη! Γιατί χρημάτισαν πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Ελλάδα για να καθορίσουν τιμές που απλώθηκαν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αυτό ήταν το σκάνδαλο Νοβάρτις εδώ ήταν σκευωρία. Και είναι αρχειοθέτηση, όχι αθώωση», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αναφορές του περί “χρηματισμού” πολιτικών προσώπων προκάλεσαν την αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ και τον έντονο διάλογο με τον Θάνο Πλεύρη:

Θάνος Πλεύρης : «Κ. Πολάκη φωνούλα δεν έχουμε να πούμε για το Υπ. Υγείας;»

Παύλος Πολάκης : «Είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα των Υπουργών υγείας της Μεταπολίτευσης. Σιωπή και σεμνά»

Θάνος  Πλεύρης : «Ο αντιεμβολιαστής κ. Πολάκης»

Παύλος Πολάκης : «13χιλιαδες νεκρούς παρέλαβες,  35χιλιάδες παρέδωσες. Σιωπή τότε! Μουρμού!

Θάνος Πλεύρης: «Αν δεν είχαμε τα εμβόλια θα είχαμε 100 χιλιάδες νεκρούς»

Παύλος Πολάκης : «Σιωπή! Όταν είμαι εγώ μπροστά σιωπή!»

Θάνος Πλεύρης: «Ο Τσίπρας σε άδειασε!»

Παύλος Πολάκης : «Στον Τσίπρα να τα λες όχι σε εμένα, να σκέφτεσαι τους νεκρούς που άφησες και να μην μιλάς σε εμάς. Χαμηλά το κεφάλι Πλεύρη!»

 

Με πληροφορίες από skai.gr

 

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο παραίτησης από τη Βουλή ο Όθων Ηλιόπουλος: Σενάρια για γνωματεύσεις ώστε να γίνει ο 9ος Στέφανος Κασσελάκης, πρώτος επιλαχών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: