O Έλον Μασκ τα έβαλε και με την Πάρις Χίλτον μετά τη μαζική φυγή διαφημιστών από το πρώην Twitter

File Photo US media personality Paris Hilton attends the LACMA Art + Film Gala at Los Angeles County Museum of Art in Los Angeles, California, USA, 05 November 2022. EPA/CAROLINE BREHMAN




Μετά τα «γαλλικά» στους διαφημιστές, σειρά είχε η… Πάρις. Ο Ίλον Μασκ συνεχίζει τις επιθέσεις σε αυτούς που απέσυραν τις διαφημίσεις τους από το «X» (πρώην Twitter), λόγω ανησυχίας για αντισημιτικό περιεχόμενο της πλατφόρμας. Τελευταίος «στόχος» του δισεκατομμυριούχου είναι η Πάρις Χίλτον.

Τον Οκτώβριο η διευθύνουσα σύμβουλος του X, Λίντα Γιακαρίνο ανακοίνωσε τη συνεργασία της πλατφόρμας του Ίλον Μασκ και της εταιρείας της Πάρις Χίλτον, 11:11 Media. Ωστόσο, τον περασμένο μήνα, η εταιρεία της Πάρις Χίλτον απέσυρε τις διαφημίσεις της από το X.

«Για να είμαι ειλικρινής, η διαφημιστική της καμπάνια δεν ήταν και τόσο πειστική», σχολίασε ο Ίλον Μασκ στο Twitter, αναφερόμενος στη σειρά μαγειρικών σκευών της Χίλτον. «Δεν νομίζω ότι η Πάρις μαγειρεύει πολύ», συμπλήρωσε.

Το νέο… beef του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Tesla έρχεται λίγες μέρες μετά την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε κατά των εταιρειών που απέσυραν τα διαφημιστικά τους πακέτα από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, ούτε λίγο ούτε πολύ τους προέτρεψε «να πάνε να γα@@@», εγείροντας πολλές ανησυχίες ότι το επιδραστικό Μέσο οδεύει με σταθερά βήματα προς τη χρεοκοπία.

To «Χ» στο κατώφλι της χρεοκοπίας; Αναλυτές ανησυχούν σοβαρά μετά τα «μπινελίκια» του Έλον Μασκ προς τους διαφημιστές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: