Νέα εκδοχή: Η Μόσχα θεωρεί πράκτορες του ΝΑΤΟ τους συνοδοιπόρους του Ναβάλνι

File photo: Ο Αλεξέι Ναβάλνι ευχαριστεί τους συμπαραστάτες του μέσα από το γυάλινο κελί, στο δικαστήριο της Μόσχας. EPA/MOSCOW CITY COURT PRESS SERVICE HANDOUT MANDATORY CREDIT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES EPA-EFE/MOSCOW CITY COURT PRESS SERVICE HANDOUT MANDATORY CREDIT HANDOUT
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα βλέπει τα μέλη του «Ταμείου Αγώνα κατά της Διαφθοράς» του οποίου ηγείται ο επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι που βρίσκεται στην φυλακή, ως «πράκτορες επιρροής» του ΝΑΤΟ.

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σε ανάρτησή της στην σελίδα της στο Facebook, έγραψε ότι οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι επίσης μέλη του ΝΑΤΟ συναντήθηκαν με τους συνοδοιπόρους του Ναβάλνι την Δευτέρα και τους έδωσαν οδηγίες για το πώς να διεξάγουν υπονομευτική δραστηριότητα στην Ρωσία.

«Όλα είναι πολύ τετριμμένα. Στις 8 Φεβρουαρίου του 2021 στην μόνιμη αντιπροσωπεία της Πολωνίας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε on-line συνάντηση με τον (Λεονίντ) Βολκόφ και τον (Βλαντίμιρ) Ασούρκοφ, στην οποία συμμετείχαν χώρες της ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Βρετανία. Αλλά στην ουσία πρόκειται για συνάντηση των χωρών του ΝΑΤΟ. Οι νατοϊκοί έδωσαν οδηγίες στην ‘αντιπολίτευση’, αλλά στην πραγματικότητα στους δικούς τους πράκτορες επιρροής, για το πώς θα διεξάγουν ‘πιο πονηρά’ την υπονομευτική τους δραστηριότητα», επεσήμανε η Ζαχάροβα στην ανάρτησή της.

Με πληροφορίες από Reuters-TASS μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μόσχα, Ρωσία

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ρωσική καταγγελία κατά Τουρκίας: Επιχειρούν να αντιγράψουν τους S-400 για να κατευνάσουν τις ΗΠΑ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: