Άγριο σφυροκόπημα Ερντογάν από τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ: Ο «άνθρωπος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ονειρεύεται να κατακτήσει την Ιερουσαλήμ

FILE PHOTO: Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ίσραελ Κατς. Φωτογραφία Twitter via ישראל כ”ץ Israel Katz, @Israel_katz




Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ισραήλ Κάτς, με ανάρτησή του στο Χ εξαπολύει σφοδρότατη επίθεση στον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας αποκαλώντας τον “άνθρωπο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας” που ονειρεύεται να καταλάβει την Ιερουσαλήμ και να ανατρέψει το κράτος του Ισραήλ.

Συνέχισε να ονειρεύεσαι, λέει μεταξύ άλλων, ο Ισραηλινός υπουργός, ο οποίος συνοδεύει την ανάρτησή του με χαρακτηριστική “πειραγμένη” φωτογραφία.

Η ανάρτηση Κατς έρχεται μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις του Ταγίπ Ερντογάν στο εβραϊκό κράτος για τον πόλεμο στη Γάζα, υπερασπιζόμενος όσο κανείς άλλος την Χαμάς της οποίας τον αρχηγό υποδέχθηκε στην Άγκυρα μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Η ανάρτηση Κατς:

«Ο Ερντογάν ονειρεύεται την επανίδρυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και συνεχίζει να επιτίθεται και να συκοφαντεί το Ισραήλ
Ο άνθρωπος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ονειρεύεται να ανατρέψει το Ισραήλ, να κατακτήσει την Ιερουσαλήμ και να ηγηθεί του μουσουλμανικού κόσμου. Ερντογάν, μπορείς να συνεχίσεις να παρακολουθείς την τηλεοπτική σειρά Direlis Arturol@DirilisDizisi
και ο Οσμάν@KurulusDizisi
Μόνο στα όνειρά σου. Το Ισραήλ δεν είναι η σταυροφορική αυτοκρατορία και η Ιερουσαλήμ η πρωτεύουσα του Ισραήλ δεν είναι η Κωνσταντινούπολη. Η Ιερουσαλήμ θα παραμείνει για πάντα η πρωτεύουσα του εβραϊκού λαού. Επιστρέψτε στην πραγματικότητα και σταματήστε να σέρνετε την Τουρκία σε σκοτεινά μονοπάτια- ντροπιάζετε την κληρονομιά του Ατατούρκ και τον τουρκικό λαό!

 

 

Ο Ερντογάν εξαπέλυσε επίθεση εναντίον ΗΠΑ και Ισραήλ, δεν πάει στο Λευκό Οίκο, στις 9 Μαϊου: Οι Τούρκοι ομιλούν για αναβολή της επίσκεψης στην Ουάσιγκτον, ο Κίρμπι δεν …γνωρίζει!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: