Ατύχημα στην Ολλανδία: Αγωνιστικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές τραυματίζοντας τέσσερις

File Photo: Αγωνιστικό αυτοκίνητο παρέσυρε θεατές σε αγώνα autocross επειδή οδηγός και συνοδηγός καβγάδιζαν, Αϊντχόβεν, Ολλανδία. Photo via Unplash.com, @hvranic




Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν κοντά στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας, όταν αγωνιστικό αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα στο πλήθος που παρακολουθούσε την απονομή μετά την ολοκλήρωση ενός αγώνα autocross στο Λίντε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο οδηγός και η συνοδηγός του οχήματος συνελήφθησαν, πρόσθεσαν οι αρχές εξηγώντας ότι κατά πάσα πιθανότητα αιτία του ατυχήματος ήταν “ένας καβγάς που βγήκε εκτός ορίων”.

  • Ο οδηγός είναι ένας άνδρας 21 ετών από το Ρόιφερ της νότιας Ολλανδίας και η συνοδηγός του μια 17χρονη από τη γειτονική κοινότητα Φέγκελ, που κρατούνται και θα καταθέσουν στους ανακριτές της τροχαίας.

Τέσσερις από τους θεατές, δύο άνδρες, μια γυναίκα και ένα μικρό αγόρι, χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο. Οι διασώστες έδωσαν επίσης τις πρώτες βοήθειες σε άλλους τρεις ανθρώπους.

  • Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι η ζωή των τραυματιών δεν κινδυνεύει, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση NOS.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να καθορίσουν το κίνητρο του οδηγού και της συνεπιβάτιδάς του όμως σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, “η αιτία πιθανότατα ήταν ένας καβγάς που είχε ξεκινήσει προηγουμένως”.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Πρωτότυπος μαραθώνιος από 20 φίλους στο Κέιπ Τάουν: Για την ανάδειξη των δένδρων της χώρας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: