«Απόλυτο χάος»: Τέσσερις τραυματίες μετά από ξέφρενη κούρσα αλόγων στην καρδιά του Λονδίνου* Το έσκασαν από στρατιωτική άσκηση [video]

Στιγμιότυπο από την ξέρφενη βόλτα των αλόγων στους δρόμους του Λονδίνου Πηγή photo: Screenshot via YouTube




Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν τουλάχιστον δύο άλογα το έσκασαν και επί 40 λεπτά περίπου έτρεχαν χωρίς αναβάτες στο κέντρο του Λονδίνου το πρωί της Τετάρτης, προς μεγάλη έκπληξη αλλά και τρόμο των περαστικών.

Όπως μαρτυρούν φωτογραφίες και βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, στους δρόμους επικράτησε αναστάτωση από την ανεξέλεγκτη πορεία των αλόγων και σημειώθηκαν ζημιές σε οχήματα.

Βίντεο δείχνει ένα λευκό και ένα μαύρο άλογο να καλπάζουν στην οδό Άλντουιτς, στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας. Το λευκό άλογο, φαίνεται καλυμμένο με αίμα.

Περαστικοί περιέγραψαν στον Guardian το συμβάν ως «απόλυτο χάος».

Πρώτες βοήθειες για τέσσερις 

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου, τέσσερα άτομα δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες. Αδιευκρίνιστη παραμένει η φύση των τραυμάτων τους.

Κατά την αστυνομία του Λονδίνου, δύο άλογα έχουν «περιοριστεί». Ωστόσο, όπως αναφέρει το BBC, δεν είναι σαφές πόσα άλογα το έσκασαν τελικά.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Telegraph, συνολικά πέντε άλογα εθεάθησαν να περιφέρονται ελεύθερα στο κέντρο του Λονδίνου και φέρεται ότι το έσκασαν στη διάρκεια πρόβας για παρέλαση στο Ουέστμινστερ, κοντά στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Με πληροφορίες από Guardian, Telegraph

Παίζει μπάλα απόψε ο Μακρόν: Με προπονητή Βενγκέρ και συμπαίκτες Καρεμπέ, Ντεσάμπ, Μπλαν, Ντεσαγί και Πιρές * Για «καλό σκοπό» [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: