Η απόλυτη αποθέωση στο Άνφιλντ για τον Σβεν Γκόραν Ερικσον: Οι «Θρύλοι της Λίβερπουλ» με κόουτς τον Σουηδό έκαναν την ανατροπή (4-2) απέναντι στους «Θρύλους του Αγιαξ» [videos]

Liverpool Legends manager Sven-Goran Eriksson ahead of the soccer match between Liverpool Legends and Ajax Legends in Liverpool, Britain, 23 March 2024. EPA, ADAM VAUGHAN




«Αυτό θα ήταν το όνειρό μου: Πάντα ήθελα να προπονήσω τη Λίβερπουλ», δήλωσε στις αρχές του έτους ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον, λίγο αφού είχε συγκλονίσει τον πλανήτη ομολογώντας πως ο καρκίνος τού έχει αφήσει μόλις έναν χρόνο ζωής.

«Ο πατέρας μου ζει ακόμα και εξακολουθεί να είναι οπαδός της Λίβερπουλ. Και εγώ είμαι υποστηρικτής της Λίβερπουλ επίσης. Πάντα ήμουν», είχε πει ο Έρικσον στο Sky News

Αφού άκουσαν τα νέα, οι οπαδοί της Λίβερπουλ εστράφησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια προσπάθεια να το πραγματοποιήσουν.

 

Και η πραγματικά σπουδαία μέρα εφτασε: O Σβεν Γκοραν Ερικσον διηυθηνε σημερα τον αγωνα των Θρύλων του Αγιαξ με τους Θρύλους του Αουσβιτς στο Ανφιλντ.

 




Ο Σουηδός, στον οποίο οι γιατροί δίνουν λίγες εβδομάδες ζωής, έζησε το παιδικό του όνειρο, γνωρίζοντας μία απίστευτη αποθέωση από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, καθώς 60.000 όρθιοι τον χειροκροτούσαν… Ήταν το άπιαστο όνειρο που κυνηγούσε καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Στη συνέντευξη που συντάραξε ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον παραδέχθηκε πως προτού χάσει τη μάχη με τον καρκίνο θα ήθελε να καθίσει έστω και τιμητικά στον πάγκο της Λίβερπουλ. Και το κλαμπ με μια ιπποτική κίνηση έκανε το όνειρό του πραγματικότητα!

Ο Σουηδός προπονητής κάθισε στον πάγκο των Reds για τη φιλική αναμέτρηση των Legends τους απέναντι στους αντίστοιχους του Άγιαξ και το… στόρι του αγώνα δεν διέφερε κατά πολύ από τις αρχές που διέπουν αυτό το κλαμπ!

Παρακολουθήστε live εικόνα τη φιλική αναμέτρηση στο «Ανφιλντ» ανάμεσα στους Legends της Λίβερπουλ απέναντι στους αντίστοιχους του Άγιαξ, με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον στην τεχνική ηγεσία των Reds:

Αν και βρέθηκαν άλλωστε πίσω στο σκορ με 2-0, οι Θρύλοι της Λίβερπουλ με σκόρερ τους Τζιμπρίλ Σισέ και Ελ Ζαρ έκαναν τρομερή ανατροπή 4-2 και χάρισαν στον Έρικσον μια γλυκιά γεύση στην παρουσία του στο «Ανφιλντ», το οποίο τον αποθέωσε και του αφιέρωσε το «You’ll Never Walk Alone».

Στην Γερμανία το ποδόσφαιρο δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι:Τα οικονομο-πολιτικά συμφέροντα, η Nationalmanschaft και η μάχη της …φανέλας [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: