Από τον Κλοπ στον Σλοτ: Ο Ολλανδός από το καλοκαίρι στον πάγκο της Λίβερπουλ * Επιβεβαιώθηκε προφορική συμφωνία

FILE PHOTO: Feyenoord’s head coach Arne Slot attends a press conference in Madrid, Spain, 03 October 2023. Feyenoord Rotterdam will face Atletico de Madrid in their UEFA Champions League group E soccer match at Wanda Metropolitano stadium on 04 October 2023. EPA/SERGIO PEREZ




Ο κύβος -καταπώς φαίνεται- ερίφθη κι ο Άρνε Σλοτ θα είναι απ’ το προσεχές καλοκαίρι ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κι εκείνος που θα προσπαθήσει να κρατήσει τους «reds» στο ίδιο υψηλό επίπεδο που τους αφήνει ο Γερμανός αναμορφωτής τους.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά και ολλανδικά μέσα ενημέρωσης κι επιβεβαιώνεται κι απ’ τα δύο κλαμπ, υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Φέγενορντ για την καταβολή ενός ποσού, προκειμένου να «σπάσει» ο Σλοτ το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ρότερνταμ και να «μετακομίσει» στο Νησί απ’ τον Ιούνιο.

Ο Ολλανδός τεχνικός είχε επισημάνει την Πέμπτη (25/4) πως θα ήθελε να διαδεχθεί τον Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κι όπως τονίζεται απομένουν πλέον ορισμένες μικρές λεπτομέρειες για το μεγάλο deal, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (27-28/4).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λίβερπουλ, United Kingdom

Εγραψε ιστορία ο Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: