Η Ελενα Ακρίτα υποστηρίζει ότι βρήκε ποιo είναι το «τρολ» που την στοχοποιεί συστηματικά στα social media

FILE PHOTO: Η Έλενα Ακρίτα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Eκστρατεία λάσπης σε βάρος της στα social media από ανώνυμους λογαριασμούς με στόχο τη «δολοφονία χαρακτήρα» καταγγέλει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, τονίζοντας ότι, πλέον, είναι σε θέση να αποδείξει ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις αυτές.

Μάλιστα επισυνάπτει ανάρτηση που ανήκει στην γυναίκα που η ίδια η Ελ. Ακρίτα υποστηρίζει ότι την στοχοποιεί, με την οποία η εν λόγω χρήστης επιτίθεται και στην Μαρία Καρυστιανού.

«Χρόνια ολόκληρα η οικογένεια μου κι εγώ υφιστάμεθα την εμμονική στοχοποίηση, το stalking, τη λάσπη και τις συκοφαντίες της Έλιας Ζερβού», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα, σε σχετική ανάρτησή της στα social media.

«Είμαστε πλέον σε θέση να αποδείξουμε με ατράνταχτα στοιχεία στο δικαστήριο ότι πίσω από τους λογαριασμούς “Elia Zervou” στο Facebook, “Lexotanil” στο Twitter, “Elena Akrita Fake news” στο Facebook, “Elena Akrita Fake news” στο Twitter, κρύβεται η εν λόγω χρήστρια η οποία μοναδικό της στόχο έχει τη δολοφονία του χαρακτήρα μου, πιθανότατα ως εντεταλμένο όργανο παραπολιτικων κύκλων γνωστής ιδεολογίας», τονίζει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖ.

“Στη φωτογραφία, νέο δείγμα του ήθους και της ποιότητάς της, με θύμα της την κ. Μαρία Καρυστιανού” τονίζει η Έλενα Ακρίτα, επισυνάπτοντας ανάρτηση στο “Χ” ενός από τους εν λόγω ανώνυμους λογαριασμούς, του Lexotanil, για τη μητέρα της Μάρθης, ενός εκ των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Γνωστός νάνος από τηλεοπτικές εμφανίσεις ανάμεσα στους συλληφθέντες του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων: Τι υποστηρίζει ο πατέρας του

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: