Γνωστός νάνος από τηλεοπτικές εμφανίσεις ανάμεσα στους συλληφθέντες του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων: Τι υποστηρίζει ο πατέρας του

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Alpha




Σύμφωνα με τις Αρχές, η βασική κατηγορούμενη του κυκλώματος είναι μία 25χρονη που μεγάλωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού και το «έσκασε» σε ηλικία 15 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αυτή που ψάρευε πελάτες για τα ανήλικα κορίτσια και μάλιστα σε πολλά ραντεβού τα συνόδευε. Από το κάθε ραντεβού, η ίδια έπαιρνε ποσά μέχρι 100 ευρώ.

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και ένας 36χρονος που πάσχει από νανισμό, ο οποίος εμφανίζεται να μεταφέρει κατόπιν συνεννόησης με άλλο κατηγορούμενο του κυκλώματος, ανήλικες σε πάρτι εκτός Αθηνών.




Ο 36χρονος κατηγορούμενος νάνος είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσιαζόταν ως «ο μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

Μιλώντας στον Alpha ο πατέρας του παντως υποστήριξε ότι ο γιος του είναι θύμα του κυκλώματος των μαστροπών.

«Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει πάρει τίποτα. Ούτε ναρκωτικά έχει ούτε τίποτα», ανέφερε στον Alpha ο πατέρας του 36χρονου που πάσχει από νανισμό, δηλώνοντας σίγουρος για την αθωότητά του: «Το παιδί είναι με 70% αναπηρία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό εδώ πέρα».

Η «Αμάλθεια», η ανάδειξη του ρόλου της Κύπρου και οι νέες αποκαλύψεις για τη Μονή Αββακούμ στα πρωτοσέλιδα του κυπριακού Τύπου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: