Φαραωνικό αυθαίρετο στην πρώην βίλα του στη Μύκονο καταγγέλλει ο Λάκης Γαβαλάς [video]




Για ατέλειωτη οικοδόμηση παράνομων τετραγωνικών στη θέση της κατασχεθείσας βίλα του στη Μύκονο, κάνει λόγο ο Λάκης Γαβαλάς καταγγέλλοντας ουσιαστικά τον νέο της ιδιοκτήτη, έναν βαθύπλουτο Αιγύπτιο.

Ο Λάκης Γαβαλάς στην ανάρτησή του δεν δημοσιεύει φωτογραφίες από τις νέες -και καταγγελόμενες από τον ίδιο ως παράνομες- οικοδομικές εργασίες.

Δημοσιεύματα όμως και βίντεο ιστότοπων που ασχολούνται με τα τεκταινόμενα στη Μύκονο δείχνουν ένα οργασμό πολεοδομικών εργασιών:

Επίσης και η Lifo σημειώνει: «Στις φωτογραφίες αλλά και στο σημερινό (7/3/2024) βίντεο του Mykonoslive φαίνονται οι εξελισσόμενες πολεοδομικές παρεμβάσεις από το νέο ιδιοκτήτη της βίλας. Τυπικά στη Μύκονο απαγορεύονται τα τριώροφα κτίρια. Εκτός κι αν το χαμηλότερο επίπεδο είναι υπόγειο ή αν ο χαμηλότερος όροφος μπαζωθεί προσωρινά ώστε να φαίνονται μόνο οι δύο άλλοι όροφοι που είναι νόμιμοι. Κάποια στιγμή, όταν οι συνθήκες επιτρέψουν το ξεμπάζωμα, θα αποκαλυφθούν και τα υποτιθέμενα υπόγεια που θα βαφτιστούν ισόγεια διαμερίσματα με θέα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον πρόκειται για υπόγεια με θέα και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια πόσα είναι τα παραπάνω τετραγωνικά μέτρα».

 

Ο ιδιοκτήτης

Ο νυν ιδιοκτήτης της μυκονιάτικης βίλας είναι ο Χαμέντ Ελ Σιάτι.

Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και είχε αγοράσει έναντι 1,9 εκατομμυρίων ευρώ τη βίλα του Λάκη Γαβαλά.

Ο επιχειρηματίας διαθέτει portfolio με 77 ξενοδοχεία σε Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μαλδίβες, καθώς και στόλο από 700 οχήματα και κρουαζιερόπλοια για μίνι περιηγήσεις στον Νείλο.

Με πληροφορίες από Lifo

Οι αναφορές σε λογοτεχνικά βιβλία επηρεάζουν την επιλογή τουριστικού προορισμού: Το παράδειγμα της Κέρκυρας [έρευνα]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: