Σε μπελάδες ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξεκίνησε έρευνα για την άσεμνη κίνηση σε οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ που του φώναζαν «Μέσι, Μέσι» [video]

FILE PHOTO: Cristiano Ronaldo of Al-Nassr in action during a pre-season club friendlies match in Osaka, Japan. EPA, JIJI PRESS JAPAN OUT




Οργή προκάλεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την άσεμνη κίνηση που έκανε στο τέλος του αγώνα που βρήκε την ομάδα του, Αλ Νασρ, νικήτρια με 3-2 στον αγώνα με την Αλ Σαμπάμπ για το Saudi Pro League.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media ο Ρονάλντο φαίνεται να «μιλάει» με τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ πριν να βάλει το χέρι του στα αυτί του για να κάνει ότι δεν τους ακούει και τελικά πριν να κάνει μια άσεμνη χειρονομία κοντά στα γεννητικά του όργανα.

Όπως σημειώνει ο Guardian οι οπαδοί της Αλ Σαμπάμπ φώναζαν «Μέσι-Μέσι» στον Ρονάλντο, το όνομα, δηλαδή, του μεγάλου αντιπάλου του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Asharq al-Awsat η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό το οποίο, πάντως, δεν καταγράφηκε στη ζωντανή μετάδοση.

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δοκιμασία της πειθαρχικής επιτροπής. Όλα έχουν ένα όριο όσο διάσημος και αν είσαι. Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα μεγάλα πρωταθλήματα» σχολίασε με ανάρτησή του στο Χ ο παρουσιαστής Waleed Al Farraj.

Για την ιστορία ο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο από τα τρία γκολ της Αλ Νασρ στη νίκη της με 3-2. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ για ένατο διαδοχικό επίσημο παιχνίδι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς στο 21ο λεπτό ανέλαβε πέναλτι που κέρδισε ο Μανέ και ευστόχησε από τα έντεκα βήματα για το 1-0.

O 39χρονος επιθετικός μετράει 28 γκολ και 11 ασίστ σε 29 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. H ομάδα του CR7 με αυτό το τρίποντο μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Αλ Χιλάλ στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Σέντρα Τσιμίκας, κεφαλιά Φαν Ντάικ και το κύπελλο στη Λίβερπουλ ξανά: Χωρίς πέναλτι αυτή τη φορά – Το πρώτο του αποχαιρετισμού Κλοπ [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: