Κυβερνητικές πηγές για το ψήφισμα στην Ευρωβουλή: Μια εμμονική και υποκινούμενη ομάδα ευρωβουλευτών κατασυκοφαντεί συστηματικά την Ελλάδα

The logo of European Parliament inside the plenary chamber at the European Parliament in Strasbourg, France, EPA/RONALD WITTEK




Για «εμμονική και πολιτικά υποκινούμενη ομάδα ευρωβουλευτών που συκοφαντεί συστηματικά και με κάθε ευκαιρία την Ελλάδα» κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές, σχετικά με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου και την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης στη χώρα.

Πηγές στο Μέγαρο Μαξίμου επισημαίνουν ότι γνωστοί κύκλοι της κεντροαριστεράς και της αριστεράς στην Ευρώπη επανέφεραν στη δημόσια συζήτηση τους υποτιθέμενους κινδύνους για τις συνθήκες του Κράτους Δικαίου που επικρατούν στη χώρα μας.

Οι ίδιοι κύκλοι υπογραμμίζουν ότι δεν είναι τυχαίο το timing, καθώς βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν από τις ευρωεκλογές, ενώ παράλληλα η κυβέρνηση Μητσοτάκη «σημειώνει επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα: στην οικονομία, στις μεταρρυθμίσεις, στην εξωτερική πολιτική και στο μεταναστευτικό».

Επιπλέον, στο κυβερνητικό επιτελείο σχολιάζουν ότι πρόκειται για ένα κείμενο επιτομή του λαϊκισμού και της παραπληροφόρησης.

«Τα μέλη των συγκεκριμένων πολιτικών ομάδων μετατρέπουν σε πολιτική αρένα τις Βρυξέλλες και κλονίζουν την αξιοπιστία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», ισχυρίζονται στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Πέρασε το ψήφισμα που καταδικάζει την Ελλάδα για το κράτος δικαίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: