Με ένα σκίτσο απάντησε στις ύβρεις Πολάκη ο γελοιογράφος της Καθημερινής Ηλίας Μακρής: «Ζητώ συγγνώμη από τα τετράποδα» [photo]

FILE PHOTO: Ο Παύλος Πολάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Με ένα σκίτσο στο οποίο ο ίδιος κρατά την επίμαχη γελοιογραφία που προκάλεσε την επίθεση του «αψύ Σφακιανού» Παύλου Πολάκη σε βάρος του απάντησε ο σκιτσογράφος Ηλίας Μακρής το βράδυ της Τρίτης.

Στο σκίτσο ο Ηλίας Μακρής εμφανίζεται να ζητά συγγνώμη όχι όμως από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά «από τους τετράποδους φίλους μου αν τους πρόσβαλα».

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Μακρή που έχει τίτλο «Η συγγνώμη του γελοιογράφου»:

Θυμίζουμε ότι ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση, μέσω Facebook, κατά του σκιτσογράφου της Καθημερινής Ηλία Μακρή με αφορμή σκίτσο που αφορούσε το πρόσωπό του και δημοσιεύτηκε στο φύλο της εφημερίδας το περασμένο Σάββατο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις και ύβρεις κατά του σκιτσογράφου. Το κείμενο της ανάρτησης Πολάκη:

«Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα! Ηλιας Μακρης γελοιογράφος,λέει, της «σοβαρής» Καθημερινής! Τραβα στο Μακελειό λυξονταρμα ,εκει θα έχεις πέραση!

ΥΓ1:Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου, μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά… Θα σου ταχυδρομήσω δυο διευρα για τις δυο «Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου… Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση

ΥΓ2:Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..(φωτο 3)»

Το επίμαχο σκίτσο του Μακρή που προκάλεσε την επίθεση Πολάκη:

Ανακοίνωση για την επίθεση Πολάκη σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαρινάκης κάνει λόγο για «κατάπτυση πρακτική» και στηλιτεύει την απουσία αντίδρασης καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε και το γεγονός πως και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση Πολάκη στον σκιτσογράφο της εφημερίδας “Καθημερινή”.

Αδειάζει άγρια τον Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ: Για την επίθεσή του στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή * «Επουδενί μας εκφράζουν τέτοιες αντιδράσεις»

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: