Με αντιπροσωπεία ομογενών συναντήθηκε ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Δημήτριος Χούπης: Συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων του

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Δημήτριος Χούπης με τα μέλη της αντιπροσωπείας της AHEPA. Photo via Twitter ΓΕΕΘΑ-HNDGS @hndgspio




Με αντιπροσωπεία της AHEPA (American Hellenic Progressive Association) συναντήθηκε στο γραφείο του ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Τα μέλη της AHEPA συνεχάρησαν τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στην διαμόρφωση των τρεχουσών εξελίξεων και του διεθνούς περιβάλλοντος ασφαλείας.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ εξήρε -μεταξύ άλλων- το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η AHEPA όσον αφορά στην δραστηριοποίησή της στο πλαίσιο προώθησης των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και στην υποστήριξη της ελληνικής ομογένειας -τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες- καθώς και την καταλυτική συμβολή της στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων και στην προώθηση των εθνικών θεμάτων.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Supreme President Savas Tsivicos και ο Executive Director κ. Basil Mossaidis της American Hellenic Progressive Association (AHEPA), με μέλη αυτής, και συνόδευε ο γενικός γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Γιάννης Χρυσουλάκης.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Πρώτο αποτύπωμα νέας εποχής από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δημήτριο Χούπη με τις high tech γνώσεις: Οι απειλές πολλές, τα περιθώρια στενά και η στροφή στην τεχνολογία το Α και το Ω για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: