Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα σταματήσω το ποδόσφαιρο σύντομα… εννοώ σε 10 χρόνια» [video]

O Κριστιάνο Ρονάλντο στην σκηνή των Globe Soccer Awards στο Ντουμπάι. Screenshot via Glomex@COSMOTE TV SPECIALS




O Κριστιάνο Ρονάλντο αστειεύτηκε για την πιθανή αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια στο πλαίσιο συζήτησης στα Globe Soccer Awards στο Ντουμπάι.

Ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τώρα στα 38 του χρόνια φόργουορντ της σαουδαραβικής Al-Nassr ρωτήθηκε σε για το πότε σχεδιάζει να κρεμάσει τα παπούτσια του και αρχικά είπε ότι θα αποσυρθεί «σύντομα». Ομως, στη συνέχεια, είπε πως νοιώθει καλά, βάζει γκολ για την ομάδα του, επομένως θα συνεχίσει  για καιρό ακόμη στα γήπεδα…

«Τη στιγμή που τελειώσω, δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Ρονάλντο.

«Φυσικά θα είναι σύντομα, σύντομα,  εννοώ σε 10 χρόνια.

“Όχι, αστειεύομαι, δεν ξέρω, θα δούμε.”

 




 

Ο Πορτογάλος σταρ εντάχθηκε στον σύλλογο της Αλ Νασρ με μια συμφωνία αξίας 175 εκατομμυρίων λιρών ετησίως τον περασμένο Ιανουάριο, μετά την ακύρωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρονάλντο κέρδισε τρία βραβεία στην τελετή απονομής στο Ντουμπάι.

Βρέθηκε στην κορυφή μιας λίστας 12 παικτών για το εναρκτήριο βραβείο «Καλύτερος παίκτης της Μέσης Ανατολής».Είναι ο πρώτος σκόρερ στη Σαουδική Pro League αυτή τη σεζόν με 20 γκολ, τρία μπροστά από τον πλησιέστερο αντίπαλο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Ο Ρονάλντο τερμάτισε πρώτος σκόρερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο το 2023, σημειώνοντας 54 γκολ για ομάδα και χώρα κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους.

Έτσι, του απονεμήθηκε το «Βραβείο Μαραντόνα» ως ο κορυφαίος στράικερ τους τελευταίους 12 μήνες, μπροστά από τους Κιλιάν Μπαπέ, Χάρι Κέιν και Έρλινγκ Χάαλαντ.

 

Στους «16» του Australian Open προκρίθηκε o Στέφανος Τσιτσιπάς: Επικράτησε άνετα με 3-0 του Λούκα Βαν Ασε, στη Μελβούρνη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: