«Eπεισόδιο» προκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ μπροστά στις κάμερες [video]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο κέντρο απεξάρτησης, στην Αθήνα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




«Επεισόδιο» ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ, Χρήστο Λιάπη, εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Κέντρο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε σε ανάρτησή του πως ο διοικητής του ΚΕΘΕΑ εμφανίστηκε «απρόσκλητος» για να «πει το κυβερνητικό ποίημα “όλα πάνε καλά”».

Στον διάλογό τους, που κατέγραψαν οι κάμερες, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε στον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ πως δεν τον αναγνωρίζει «ούτε πρακτικά, ούτε ηθικά» και του ζήτησε επανειλημμένα να αποχωρήσει από τη συνάντηση.

Ο διάλογος που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Χρήστο Λιάπη:

Πρόεδρος ΚΕΘΕΑ: Θεωρώ ότι το νομοσχέδιο το οποίο έρχεται καλό θα είναι πρώτα να περιμένουμε να το δούμε και μετά να εκφράζεται η όποια άποψη επ’ αυτού. Και θεωρώ ότι περισσότερο αναφέρεται στη διοικητική συνένωση των οργανισμών, χωρίς να θίγεται το θεραπευτικό κομμάτι, το οποίο στη στεγνή του μορφή είναι πράγματι αποτελεσματικό και θα διατηρήσει το κομμάτι μέσα στον ΕΟΠΑΕ όπως θα διαμορφωθεί, απλώς με καλύτερη διασύνδεση με τα υπόλοιπα προγράμματα.

Κασσελάκης: Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, δεν είναι είναι επί προσωπικού καθόλου, αλλά δεν σας αναγνωρίζω ούτε πρακτικά, ούτε ηθικά εδώ μέσα. Σας ευχαριστώ.

Πρόεδρος ΚΕΘΕΑ: Το καταλαβαίνω και γι’ αυτό…

Κασσελάκης: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος, ευχαριστώ πάρα πολύ

Πρόεδρος ΚΕΘΕΑ: … θα σας αφήσω να συνεχίσετε, απλά δεν μπορώ να δεχθώ αυτά που ακούστηκαν…

Κασσελάκης: Ούτε εμείς μπορούμε να δεχθούμε κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην κοινωνία. Σας ευχαριστώ πολύ.

Πρόεδρος ΚΕΘΕΑ: Ναι κύριε πρόεδρε, είστε όμως σε έναν κυβερνητικό οργανισμό.

Κασσελάκης: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ (…) μπορείτε να αποχωρήσετε, ευχαριστώ πολύ.

Πρόεδρος ΚΕΘΕΑ: Θα αποχωρήσω κύριε πρόεδρε ακριβώς επειδή θέλω να είμαι παραγωγικός και όχι διχαστικός

Κασσελάκης: Το μόνο διχαστικό το οποίο είναι, είναι να ακούτε την κοινωνία. Έτσι υπάρχει ομόνοια στον κόσμο.

Πρόεδρος ΚΕΘΕΑ: Την ακούει η κυβέρνηση την κοινωνία

Κασσελάκης: Είμαι σίγουρος και με τις τσάντες και με τους μισθούς εμπειρίας, την ακούει σίγουρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορείτε να αποχωρήσετε, να είστε καλά.

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν νομιμοποιώ το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ»

Σε ανάρτηση που έκανε, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι τον κάλεσαν οι εργαζόμενοι, οι γονείς και οι επιστήμονες πεδίου προκειμένου να ακούσει τα πραγματικά προβλήματα.

«Ο διοικητής εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα: “Όλα πάνε καλά”. Δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δεν νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας πως ο πρωθυπουργός «έσπασε το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ» και διόρισε δικό του πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου.

«Το ΚΕΘΕΑ επιτελεί ένα τεράστιο έργο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Είναι αδιανόητο να είναι κυβερνητικά ελεγχόμενο», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Financial Times: Κινέζοι κατάσκοποι στρατολόγησαν Ευρωπαίους πολιτικούς προκειμένου να διχάσουν τη Δύση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: