Βούτσης Vs Κασσελάκη: Ποτέ δεν υπήρξε αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης που να μην είναι βουλευτής * Λειψή η σχέση του με την πολιτική

File Photo: Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ




Ποτέ δεν υπήρξε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που να μην είναι βουλευτής» είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή νέου προέδρου.

Ο Νίκος Βούτσης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ,  τόνισε ότι το γεγονός ότι ο Στέφανος  Κασσελάκης δεν είναι βουλευτής «δημιουργεί διχασμό στην άσκηση πολιτικής εκτός, στα κινήματα, την επαφή με την κοινωνία αλλά χάνει στο σκέλος στο πολύ σοβαρό της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης».

Ταυτόχρονα αναφερόμενος στην περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Βόλο, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια, ο κ. Βούτσης είπε πως «το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε εκεί με πραγματικό ενδιαφέρον καθώς και τα κλιμάκια του κόμματος, θέτοντας το ζήτημα των υποδομών», προσθέτοντας ότι «ο νέος πρόεδρος βάζει το δικό του αποτύπωμα στο τρόπο επικοινωνίας και άσκησης πολιτικής και αυτό κρίνεται».

Είπε ακόμα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης διαθέτει μια άλλη λογική στην επικοινωνία, που έχει απήχηση στους νέους. Πάντως διευκρίνισε πως ο ίδιος «δεν είναι αυτής της σχολής».

  • Επίσης σοβαρό χαρακτήρισε το ζήτημα με την «λειψή σχέση» που έχει με τη πολιτική ο κ. Κασσελάκης γεγονός που θα δυσκολέψει την αντιπολίτευση στο κυβερνών κόμμα.

Αναφορικά με τα «συντροφικά μαχαιρώματα» στο κόμμα, ο κ. Βούτσης είπε ότι το αφήγημα για «υπαίτιους και υπονομευτές από την προηγούμενη γενιά λειτουργεί διχαστικά».

Όσον αφορά το συνέδριο του κόμματος και πότε αυτό θα οριστεί, είπε ότι θα καθοριστεί ανάλογα με το πολιτικό σχέδιο.




Mε πληροφορίες από skai.gr 

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κασσελάκης: Συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: