Iσχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας GPO: Πάνω από 15 μονάδες…

FILE PHOTO: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Σε δημοσκόπηση της εταιρείας GPO η οποία διεξήχθη πριν από την απόφαση του Αρείου Πάγου που απέκλεισε του Σπαρτιάτες, καταγράφεται ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα που έγινε για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το κυβερνών κόμμα προηγείται στην «κούρσα» των ευρωεκλογών με ποσοστό 33,6%. Ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 16,3%, ΠΑΣΟΚ με 13,5%, Ελληνική Λύση με 9,1%, ΚΚΕ με 8,8%, Νίκη με 3,4%, Πλεύση Ελευθερίας με 3,1%, Νέα Αριστερά με 2,7%, Σπαρτιάτες με 2,4%, Δημοκράτες με 2,2%, ΜέΡΑ25 με 2,1%, και Άλλο με 2,8%.

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ, στο σχετικό ερώτημα «ποιον από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε» ο Γιώργος Αυτιάς προηγείται με 40% και ακολουθούν η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Πύρρος Δήμας, ο Φρέντι Μπελέρης, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θανάσης Εξαδάχτυλος και η Βούλα Πατουλίδου.

Πηγή Παραπολιτικά

Ο πρώτος αγροτικός συνεταιρισμός στον κόσμο, ιδρύθηκε στο χωριό Αμπελάκια των Τεμπών, το 1778: Είχε υποκαταστήματα σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: