Νεκρή και αποκεφαλισμένη η Γερμανο-Ισραηλινή που απήγαγαν από το μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ και διαπόμπευσαν φρικαλέα οι τρομοκράτες της Χαμάς στη Γάζα

FILE PHOTO: Η Γερμανο-ισραηλινή Σάνι Λούκ που απήχθη από τους τρομοκράτες της Χαμάς από το μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ, διαπομπεύθηκε φρικαλέα στους δρόμους της Γάζας και σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι είναι νεκρή. Screenshot via X@ZentralratJuden




Η νεαρή Γερμανο-ϊσραηλινή η οποία απήχθη από την Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στην περιοχή του μουσικού φεστιβάλ στην έρημο του Ισραήλ και διαπομπεύθηκε με φρικαλέο τρόπλο στους δρόμους της Γάζας από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, είναι νεκρή, ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός πρόεδδρος.

  • «Με μεγάλη λύπη αναφέρω ότι λάβαμε την είδηση ότι επιβεβαιώθηκε πως η Σάνι Νικόλ Λουκ δολοφονήθηκε και είναι νεκρή», δήλωσε στην εφημερίδα Bild ο πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ. «Λυπάμαι πραγματικά που θα πρέπει να ανακοινώσω ότι ενημερωθήκαμε πως η Γερμανοϊσραηλινή Σάνι Νικόλ Λουκ επιβεβαιώθηκε ότι δολοφονήθηκε. Βρέθηκε το κεφάλι της», δήλωσε ο Ισραηλινός πρόεδρος, Ισαάκ Χέρτζογκ, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «BILD».

«Αυτό που είδαμε στα σύνορα του Ισραήλ με την Γάζα ξεπερνά το πογκρόμ. Είδαμε ένα σφαγείο».

  • «Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα βάρβαρα, σαδιστικά ζώα απλά της έκοψαν το κεφάλι καθώς βασάνιζαν και σκότωναν Ισραηλινούς. Είναι μια μεγάλη τραγωδία και εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της», τόνισε ο 63χρονος Ισραηλινός πρόεδρος.

Η 23χρονη Σάνι Νικόλ Λουκ ήταν μία από τους δεκάδες ανθρώπους που απήχθησαν από μέλη της Χαμάς που επέδραμαν κατά κοινοτήτων στην περιοχή της μεθορίου σφαγιάζοντας 1.400 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους αμάχους.

Η Χαμάς δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο για την τύχη της νεαρής Ισραηλινής.

Οι συνθήκες του θανάτου της είναι άγνωστες.

Η γερμανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε σήμερα ότι μία Γερμανίδα υπήκοος είναι νεκρή, χωρίς άλλα στοιχεία.

Πηγή της οικογένειας δήλωσε στο Reuters ότι μέρος σώματος που βρέθηκε αντιστοιχίσθηκε με την Σάνι Νικόλ Λουκ βάσει του DNA της.

  • Αρχικά, η οικογένειά της θεωρούσε ότι είναι ζωντανή και τραυματισμένη, αλλά πλέον πιστεύει ότι δολοφονήθηκε την ίδια ημέρα που απήχθη από το rave party κοντά στα σύνορα με την Γάζα και μάλλον πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

«Τουλάχιστον δεν υπέφερε», δήλωσε η μητέρα της Ρικάρντα Λουκ στο RTL/ntv.

 

Mε πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Τελ Αβίβ, Israel

Ζωντανή αλλά σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Χαμάς στη Γάζα η Γερμανίδα που άρπαξαν και διαπόμπευσαν οι τρομοκράτες [photos, video]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: