Ζωντανή αλλά σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Χαμάς στη Γάζα η Γερμανίδα που άρπαξαν και διαπόμπευσαν οι τρομοκράτες [photos, video]

H μητέρα της άτυχης Γερμανίδας έστειλε μήνυμα βίντεο στην γερμανική εφημερίδα BILD ζητώντας βοήθεια από την κυβέρνηση να μεταφερθεί η κόρη της εκτός Γάζας. Screenshot via Twitter@AlexLew/




Είναι μια αχτίδα ελπίδας για την οικογένεια της αγνοούμενης Γερμανίδας Σάνι Νικόλ Λουκ: Η 22χρονη κοπέλα την οποία τραυμάτισαν, απήγαν και διαπόμπευσαν με τον αίσχιστο τρόπο οι τρομοκράτες της Χαμάς από το μουσικό φεστιβάλ “Σούπερνόβα φέρεται να νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Χαμάς στη Γάζα.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, η μητέρα της, Ρικάρντα Λουκ απευθύνθηκε στην εφημερίδα με ένα μήνυμα βίντεο. Σε αυτό ικετεύει την γερμανική κυβέρνηση για βοήθεια:

«Πρέπει να δράσετε γρήγορα και να βγάλετε την Σάνι από τη Λωρίδα της Γάζας!»

Η άτυχη νεαρή Γερμανίδα έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από το φρικιαστικό βίντεο που δημοσιοποίησαν οι τρομοκράτες το Σαββατοκύριακο: Μια ημίγυμνη κοπέλα με τα μαλλιά της πλεγμένα ράστα και εμφανή τατουάζ στο σώμα της, βρίσκεται ξαπλωμένη με το ένα της πόδι σε αφύσικη θέση, σοβαρά τραυματισμένη στην καρότσα φορτηγού μεταξύ τρομοκρατών της Χαμάς. Επιδεικνύεται στο πλήθος που ζητωκραυγάζει, ενώ κάποιος φτύνει το ακίνητο κορμί της.

 

Οι γονείς της Σάνι δήλωσαν βέβαιοι ότι  είναι η κόρη τους και ότι το βίντεο τραβήχτηκε σε παλαιστινιακό έδαφος.

«Την αναγνωρίσαμε από τα τατουάζ και τα μακριά ράστα μαλλιά της», είπε ο Τομ Βάιντράουμπ Λουνκ,  πρώτος ξάδερφος της Σάνι, στην αμερικανική Washington Post.

 

Νέες λεπτομέρειες για τη Σάνι

Η οικογένεια έλαβε την είδηση ​​της νοσηλείας της από τη Λωρίδα της Γάζας. Η μητέρα της είπε: «Τώρα έχουμε στοιχεία ότι η Σάνι είναι ζωντανή αλλά έχει σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο».

  • Παλαιστινιακές πηγές ανέφεραν στους συγγενείς ότι η 22χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Χαμάς. Η Ρικάρντα Λουκ παρακαλεί τις γερμανικές αρχές για βοήθεια: «Δεν πρέπει να διαφωνούμε για ζητήματα δικαιοδοσίας τώρα».

Μια άλλη ένδειξη για την αγνοούμενη γυναίκα είχε προκύψει και προχθές από την πόλη της Γάζας: Η πιστωτική της κάρτα χρησιμοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής σε ένα κατάστημα μπροστά από το «Ινδονησιακό Νοσοκομείο». Τα χρήματα δεν αποσύρθηκαν, αλλά η Ρικάρντα Λουκ έλαβε ενημέρωση  από την τράπεζα μέσω email.

Πριν από τη δολοφονική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ , η νεαρή Γερμανίδα με ρίζες στο Ράβενσμπουργκ της Βάδης-Βυρτεμβέργης, διασκέδαζε με τον Μεξικανό φίλο της Orion Hernández και άλλους φίλους στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο «Supernova Festival» κοντά στο κιμπούτς Re’im .

  • Λίγο μετά τις 7 το πρωί του Σαββάτου, τρομοκράτες επιτέθηκαν στους θαμώνες του πάρτι με ρουκέτες, πολυβόλα και χειροβομβίδες. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν σφαγή. Οι τρομοκράτες προσπάθησαν να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Τουλάχιστον 260 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, αμέτρητοι άλλοι τραυματίστηκαν και κάποιοι απήχθησαν.

Κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης , η καλλιτέχνης τατουάζ Σάνι κάλεσε την οικογένεια στο κινητό της από τον χώρο του φεστιβάλ. Η μητέρα της Ρικάρντα Λουκ της μίλησε και τη ρώτησε: «Έχεις κάποιο καταφύγιο εκεί κοντά;» έπεσαν πυροβολισμοί. Η κόρη της φαινόταν μπερδεμένη και υποσχέθηκε να βρει καταφύγιο. Μετά από αυτό, η επαφή διακόπηκε.

Καθώς η οικογένεια κατάφερε αργότερα να μάθει, η Σάνι έτρεξε στο πάρκινγκ με την «αληθινή της αγάπη» και τέσσερις άλλους φίλους. Προσπαθούσαν  να δραπετεύσουν με δύο αυτοκίνητα. Ο Wilfried Gehr, ο οποίος έχει σχέση με τη θεία της Σάνι, λέει:

«Οι νέοι έχασαν ο ένας τον άλλον.  Οι φίλοι μετά κρύφτηκαν στους θάμνους. Από κει βγήκαν μετά με ασφάλεια, αλλά η Σάνι και ο φίλος της είχαν εξαφανιστεί».

 

Με πληροφορίες από DailyBeast/ BILD

 

Μοχάμεντ Ντέιφ: Ο μονόφθαλμος «Επισκέπτης» είναι ο εγκέφαλος πίσω από την επίθεση της Χαμάς * Άνθρωπος – φάντασμα, επέζησε από 7 απόπειρες δολοφονίας [videos]

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: