Με το ερώτημα της διαγραφής παραπέμπονται στην Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Τζουμάκας, Φίλης, Σκουρλέτης, Βίτσας: Απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης (Κ) προσέρχεται στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στα γραφεία του κόμματος, Αθήνα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Την παραπομπή των υποθέσεων των Στέφανου Τζουμάκα, Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα στην Κεντρική Επιτροπή, αποφάσισε με πλειοψηφία 10-5 η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, σύμφωνα με πληροφορίες.

Βάσει του καταστατικού και του κανονισμού λειτουργίας της Επιτροπής Δεοντολογίας, παραπομπή στην Κ.Ε. για έκφραση γνώμης γίνεται μόνο για την περίπτωση επιβολής των ποινών:

α) της αναστολής της κομματικής ιδιότητας μέχρι ένα έτος και

β) της διαγραφής.

Πηγές της Κουμουνδούρου σχολίασαν ότι δεν τοποθετούνται επί εκκρεμών πειθαρχικών υποθέσεων, πολλώ δε μάλλον πριν λάβουν επίσημα γνώση του σχετικού διαβιβαστικού εγγράφου της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Πρόσθεσαν ότι σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθούν απαρέγκλιτα το καταστατικό και ο κανονισμός λειτουργίας της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Εκτελεστικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑ: «Ξεπεράστηκαν κάποια όρια» λέει ο Κασσελάκης για τις διαγραφές ενώ διέγνωσε και «αρρυθμίες»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: