ΥΠΕΞ Γεραπετρίτης προς Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο: Απόλυτη η στήριξη της Ελλάδας στο έργο σας

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου & Πάσης Αλβανίας Αναστάσιος. ΑΠΕ – -ΜΠΕ. ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Την απόλυτη στήριξη της Ελλάδας προς τον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στα Τίρανα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεραπετρίτης δήλωσε:

Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή, Μακαριώτατε, για εμένα, ως εκπρόσωπο της ελληνικής Πολιτείας, να βρίσκομαι σήμερα στην Αρχιεπισκοπή και να έχω την ιδιαίτερη τιμή να σας γνωρίσω προσωπικά. Το έργο το οποίο έχετε επιτελέσει, αρχικώς, το ποιμαντικό σας και στη συνέχεια, το έργο σας στην Αλβανία, στην Αρχιεπισκοπή, τα τελευταία 32 χρόνια, είναι εξαιρετικά σημαντικό, και νομίζω αποτυπώνει ακριβώς αυτό το οποίο όλοι αισθανόμαστε, ένα έργο αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς σε όλα τα επίπεδα. Οι γέφυρες που μας ενώνουν, η Ορθοδοξία που είναι η κοινή μας πολιτισμική καταγωγή, νομίζω στο πρόσωπό σας βρίσκει τον πιο γνήσιο και σημαντικό εκφραστή.

Θέλω να σας εκφράσω όχι μόνο την εμπιστοσύνη της ελληνικής Πολιτείας, αλλά και την απόλυτη στήριξη στο έργο σας και σε εσάς, να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια ζέση να προσφέρετε ανιδιοτελώς, έτσι ώστε το ορθόδοξο ποίμνιο να έχει πάντοτε τον πνευματικό του ηγέτη.

Κάθετη η κυβέρνηση για τα αναδρομικά των δικαστών: Μόνον οι δύο που προσέφυγαν – Οι βουλευτές έχουν αποποιηθεί τα αναδρομικά με νόμο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: