Κάθετη η κυβέρνηση για τα αναδρομικά των δικαστών: Μόνον οι δύο που προσέφυγαν – Οι βουλευτές έχουν αποποιηθεί τα αναδρομικά με νόμο

FILE PHOTO: Government spokesperson Pavlos Marinakis ANA-MPA, ALEXANDROS VLACHOS




Απολύτως κάθετος ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ότι αφορά στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα αναδρομικά των δικαστών.

«Το ζήτημα των αναδρομικών των δικαστικών αφορά τους δύο προσφεύγοντες στη Δικαιοσύνη και μόνο, ως εκ τούτου δεν τίθεται ζήτημα δημοσιονομικής ανησυχίας» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, για τη δήλωση του Υπουργού Εργασίας, ‘Αδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με αναδρομικά δικαστικών.

Ο κ. Μαρινάκης υπενθύμισε ότι υπάρχει νομοθετική ρύθμιση, βάσει της οποίας οι βουλευτές έχουν αποποιηθεί του δικαιώματος τους στη διεκδίκηση των αναδρομικών και σημείωσε με νόημα πως «για την κυβέρνηση δεν θα έπρεπε και δεν υπάρχουν συνταξιούχοι δύο και τριών κατηγοριών».

Η απόφαση του Ελεγκτικού για αύξηση σε δικαστικούς μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη δημοσιονομικό εκτροχιασμό: Τι λέει ο υπουργός Εργασίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: