Χωρίς Λιβάι, Γιόνσον και Άμραμπατ η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ: Με θλάση ο Γκαρσία

FILE PHOTO: Ο παίκτης της ΑΕΚ Νόρντιν Αμραμπάτ (Κ) πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε για το 1-0, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕΚ – Ατρόμητος για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο γήπεδο ΟΠΑΠ Αρένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία προέκυψε στην ΑΕΚ, η οποία θα έχει πολλές απουσίες στον αυριανό (2/10, 20:00) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

  • Ο επιθετικός της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις μετά τη χθεσινή προπόνηση και, όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί θλάση. Κατά συνέπεια ξεκινά αποθεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται τακτικά.

Ο Λιβάι δεν είναι όμως το μοναδικό πρόβλημα του Ματίας Αλμέιδα, καθώς προς το τέλος της σημερινής προπόνησης ενοχλήσεις ένιωσε και ο Γιόνσον, που έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Άμραμπατ για να προφυλαχθεί, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

 

Εκτός έμειναν και οι Βίντα, Χατζισαφί ενώ ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν ο Σιντιμπέ, ο οποίος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με το συγκρότημα των δυτικών προαστίων. Αντίθετα, ο «Πελάδο» πήρε στην αποστολή τους Πινέδα, Φαν Βέερτ και Πήλιο.

Αναλυτικά, την αποστολή της ΑΕΚ συνθέτουν οι, Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο και Ζίνι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Με πέντε απουσίες η «πράσινη» αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: