Με πέντε απουσίες η «πράσινη» αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

FILE PHOTO: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός – Βόλος για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο Γήπεδο “Α. Νικολαϊδης”, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Χωρίς επιπλέον προβλήματα, πέραν των γνωστών απουσιών των Μάγκνουσον (επέμβαση στους χιαστούς), Σπόραρ (διάταση στο δικέφαλο), Πάλμερ-Μπράουν (διάστρεμμα) κι Αϊτόρ (οστικό οίδημα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού) ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου (30/9) την προετοιμασία του ενόψει του σημεινού, μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου,(19:30),  για την 7η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας, παιχνίδι τακτικής. Ατομικό ακολούθησε ο Αϊτόρ και θεραπεία οι Σπόραρ, Πάλμερ-Μπράουν, ενώ ο Βαγιαννίδης αν και προπονείται σε φουλ ένταση τις τελευταίες ημέρες, έμεινε εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα.

Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ο βασιλιάς των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την Ολυμπιακή πρόκριση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: