Γεύμα συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: Δυο μέρες πριν το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα

FILE PHOTO: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League στην ΟΠΑΠ Αρένα, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Δύο μέρες πριν το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας (Κυριακή 28/4, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προετοιμασίας του για το επικείμενο ντέρμπι.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26/4) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία και, φυσικά, δεν υπολογίζεται ενώ, αντίθετα, επιστρέφει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που εξέτισε την τιμωρία του.

Μετά το πέρας της προπόνησης και σε μια προσπάθεια σύσφιξης σχέσεων και συσπείρωσης ενόψει του φινάλε της σεζόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέθεσε δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα των «ασπρόμαυρων». Το Σάββατο (27/4) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Από τον Κλοπ στον Σλοτ: Ο Ολλανδός από το καλοκαίρι στον πάγκο της Λίβερπουλ * Επιβεβαιώθηκε προφορική συμφωνία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: