Ο νέος ρόλος του Τζόνι Ντεπ: Το πρόσωπο του αρώματος Sauvage του Dior * Mε αμοιβή $20 εκατ. [video]

FILE PHOTO: US actor Johny Depp . EPA/Steve Helber / POOL




Η ζωή φαίνεται να μυρίζει πολύ γλυκά για τον Τζόνι Ντεπ αυτές τις μέρες. Ο 60χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια νέα διαφήμιση για το άρωμα Sauvage του Dior.

Στο διαφημιστικό με τίτλο «The Call Of The Blazing Sun», ο Ντεπ ακούγεται να λέει: «Ο λαμπερός ήλιος ψηλά στον μπλε ουρανό . Ένα ίχνος κρύου ανέμου ανακατεύει ξερά ξύλα και πέτρες. Αυτό είναι το κάλεσμα του Sauvage Eau.”

«Τολμηρός και δυνατός, στην ουσία του, στην αλήθεια του, ενσαρκώνει την ψυχή του Sauvage» σημείωσε ο οίκος σε ανάρτησή του στο Instagram.

Ο σταρ φέρεται να αμείφθηκε με το εντυπωσιακό ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων και πλέον για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη γαλλική εταιρεία νωρίτερα φέτος, σύμφωνα με το Variety.

O Τζόνι Ντεπ έγινε για πρώτη φορά το πρόσωπο του ανδρικού αρώματος το 2015 και συνέχισε να συνεργάζεται με τον πολυτελή οίκο μόδας εν μέσω των νομικών προβλημάτων του με την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ  η οποία τον κατηγόρησε για σωματική κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση.

Mε πληροφορίες από CNN

 

Ο «Ρόκι» παίζει μποξ με τον Πάπα: Στο Βατικανό ο Σταλόνε για να γνωρίσει η οικογένειά του τον Ποντίφικα * Και για λίγες μπουνιές… [video, photos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: