Ο «Ρόκι» παίζει μποξ με τον Πάπα: Στο Βατικανό ο Σταλόνε για να γνωρίσει η οικογένειά του τον Ποντίφικα * Και για λίγες μπουνιές… [video, photos]

Στιγμιότυπο από το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram o Σταλόνε, με την συνάντησή του με τον Πάπα στο Βατικανό.




Ο Σιλβέστερ Σταλόνε  ή άλλως “Ρόκι” λόγω του θρυλικού πλέον ρόλου του ως ερασιτέχνη πυγμάχου στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του 1976, σήμερα εθεάθη να παίζει μποξ με αντίπαλο κάποιον που προφανώς ποτέ δεν θα περίμενε να αντιμετωπίσει.

Ο Σταλόνε, ευρισκόμενος στην Ιταλία, επισκέφθηκε μαζί με την σύζυγό του , τον αδελφό του Φρανκ και τις τρεις κόρες του, το Βατικανό.

Ο Σταλόνε σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram φαίνεται έτοιμος για αγώνα μποξ με τον 86χρονο Πάπα Φραγκίσκο, λέγοντάς του, μάλιστα: «Έτοιμοι, μπουκάρουμε»….

Έπειτα σηκώνει τις γροθιές του ενώ ο Πάπας, φορώντας τα παραδοσιακά λευκά του άμφια ακολουθεί κάνοντας μια εξαιρετικά πειστική  μίμηση των κινήσεων του Σταλόνε.

Η ανάρτηση του Σταλόνε στο Instagram , συνοδεύεται από μια φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά πέντε μεγάλους κρίκους με πολλά κλειδιά στον καθένα.

Γράφει ο 77χρονος  Σταλόνε, 77: «Πολύ σπάνια και ιδιαίτερη στιγμή. Μου επέτρεψαν να κρατάω τα ΚΛΕΙΔΙΑ που ανοίγουν ΚΑΘΕ πόρτα σε ολόκληρη την πόλη του Βατικανού! Συμπεριλαμβανομένης της Καπέλα Σιξτίνα. 

«Φυσικά δεν θα με άφηναν από τα μάτια τους με τα ΚΛΕΙΔΙΑ… Δεν τους κατηγορώ!»

Αναφερόμενος στην κόρη του, είπε, «χαιρόμαστε που ονομάσαμε την όμορφη κόρη μας με αυτό το όμορφο όνομα, «Σιξτίνα».

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο Σταλόνε και η εν διαστάσει σύζυγός του ακύρωσαν το διαζύγιό τους και συμφιλιώθηκαν.

 

Ένας χρόνος από τον θάνατο της Ελισάβετ: Με μια άγνωστη εικόνα της κι ένα μήνυμα τίμησε τη μνήμη της ο Κάρολος [photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: