H AEGEAN προγραμματίζει έκτακτη ειδική πτήση για τον επαναπατρισμό επιβατών μετά τον σεισμό στο Μαρόκο

File Photo EPA, ALEXANDROS BELTES




Έκτακτη ειδική πτήση θα πραγματοποιήσει η AEGEAN, για τον επαναπατρισμό επιβατών μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Μαρόκο.

Ειδικότερα, η AEGEAN ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι θα πραγματοποιήσει έκτακτη, ειδική πτήση από το Μαρακές προς την Αθήνα για τον επαναπατρισμό των επιβατών της και όλων όσοι επιθυμούν να επιτρέψουν εκτάκτως μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Μαρόκο.

Το αεροσκάφος Α320 που θα πραγματοποιήσει την ειδική πτήση, θα αναχωρήσει χωρίς επιβάτες σε λίγες ώρες (Σάββατο, 23:00 τοπική) από την Αθήνα προς το Μαρακές και θα αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Μενάρα του Μαρακές τα ξημερώματα 02:10 (τοπική ώρα) της Κυριακής, 10 Σεπτεμβρίου 2023 για να επιστρέψει στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας.

Όλοι οι επιβάτες της AEGEAN που διαθέτουν ήδη εισιτήριο από το Μαρακές με προορισμό την Ελλάδα για τις προσεχείς ημέρες και επιθυμούν να επιστρέψουν εκτάκτως, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο (+30) 210 6261000, προκειμένου να αλλάξουν το εισιτήριό τους χωρίς καμία χρέωση.

Όλοι όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην Αθήνα και δεν διαθέτουν εισιτήριο, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το website της AEGEAN (www.aegeanair.com), να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας (+30) 210 6261000 ή να επικοινωνήσουν με το Υπουργείο Εξωτερικών στο +30 210 368 1730.

Με πληροφορίες ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. (AEGEAN)
Αθήνα, Ελλάδα

Να αποφεύγουν οι οδηγοί την ΠΑΘΕ και να χρησιμοποιούν εναλλακτική διαδρομή μέσω Εγνατίας, Ιόνιας και Ολυμπίας Οδού, συστήνει η ΕΛΑΣ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: