Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ηρακλείου 10χρονος που τραυματίστηκε με τζετ σκι: Συνελήφθη ο εκμισθωτής θαλάσσιων μέσων αναψυχής

FILE PHOTO: Το αγόρι που τραυματίστηκε κάνοντας τζετ σκι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Photo via pixabay.com@madzArt




Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ το 10χρονο αγόρι που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα ενώ επέβαινε σε τζετ σκι σε παραλία στον Μακρύ Γιαλό Ιεράπετρας.

Το ανήλικο αγόρι, που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διεκομίσθη αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την πορεία της υγείας του.

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (Παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια), ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, της ανταποκρίτριας Ουρανίας Μωραίτη
Ηράκλειο, Greece

Νεώτερα προγνωστικά ΕΜΥ: Αύριο Παρασκευή η κορύφωση του καύσωνα * Από Σάββατο σταδιακή μικρή πτώση θερμοκρασίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: