Νέο κρούσμα νεανικής βίας στο Ηράκλειο: Τρεις 16χρονες έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια γυμνασίου, τη χτύπησαν άγρια κοντά στο σχολείο της

FILE PHOTO: Περιπολικά της Αστυνομίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ




Το περιστατικό, που προσθέτει ακόμη έναν κρίκο στο φαινόμενο της βίας μεταξύ ανηλίκων, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης κοντά σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρείς κοπέλες δεκαέξι ετών, περίμεναν την 15χρονη να σχολάσει και τις επιτέθηκαν σε ένα στενό κοντά στο Σχολείο της.

Μια από τις τρείς έριξε με τρικλοποδιά στο έδαφος το κορίτσι και στη συνέχεια όλες μαζί άρχισαν να την χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές, πριν απομακρυνθούν τρέχοντας.

Οι γείτονες που αντιλήφθηκαν από τις φωνές τον καυγά, κάλεσαν ασθενοφόρο που μετέφερε το κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες και δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

Το απόγευμα το θύμα της επίθεσης, μαζί με τον πατέρα της πήγε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατονόμασε τις δράστιδες και κατέθεσε μήνυση.

Οι αστυνομικοί ενήργησαν άμεσα και συνέλαβαν τις δύο από τις τρείς, καθώς και τους γονείς τους, ενώ η τρίτη διαφεύγει της σύλληψης.

Οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν μέχρι το μεσημέρι Πέμπτης στην Εισαγγελία.

Σύμφωνα πάντα με αστυνομική πηγή, η επίθεση σε βάρος του κοριτσιού συνέβη για ασήμαντη αφορμή.

Όπως παραδέχτηκαν οι 16χρονες, επιτέθηκαν στη νεαρότερη τους, γιατί σε παλαιότερη διένεξη τους με άλλη κοπέλα, εκείνη την είχε υπερασπιστεί.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του επί πέντε χρόνια και έβλεπε πορνό παρουσία του 4χρονου γιου του

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: