Διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Το αυτοκίνητο των δραστών λίγο πριν από τη δολοφονία [video]

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του ΟPEN




Βίντεο – ντουκουμέντο με αυτοκίνητο της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσαν ΕΡΤ, ΟPEN και ΑΝΤ1, το αυτοκίνητο των δραστών εμφανίζεται στην περιοχή του Κορυδαλλού, λίγο πριν φτάσει στην πολυκατοικία και οι δράστες εκτελέσουν με καλάσνικοφ τα δύο θύματά τους.

Το αυτοκίνητο αυτό είχε κλαπεί από την περιοχή του Χαλανδρίου στις αρχές του περασμένου Μαρτίου και αμέσως μετά τη δολοφονία οι δράστες το πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.




Την ίδια στιγμή οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν ποια μπορεί να ήταν η ομάδα υποστήριξης των εκτελεστών, καθώς το επιχειρησιακό σχέδιο φέρεται να προέβλεπε ότι μία ομάδα ανθρώπων θα ήταν επιφορτισμένη με το να βρίσκεται δίπλα στο αυτοκίνητο των δολοφόνων για να τους βοηθήσει σε οποιαδήποτε «ατυχία» θα παρουσιαζόταν.

Oπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, ο 38χρονος οδηγός του τεθωρακισμένου οχήματος δέχθηκε ακαθόριστο αριθμό σφαιρών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Εφερε μεγάλα τραύματα τόσο στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα. Έτσι ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε με σαφήνεια να πει πόσες φορές τον πυροβόλησαν οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πάντως ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και και άλλες 44 εκτός του οχήματος.

Αυστηρό μήνυμα στους «θεομπαίχτες»: Προ των πυλών παρέμβαση της Ιεράς Συνόδου για όσους προσπαθούν να εμπλέξουν την εκκλησία στις εκλογές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: