Στις συμμορίες των μπράβων οι απαντήσεις για τις δολοφονικές σφαίρες κατά των Κρητικών στο Γκάζι: Νέο σοκαριστικό βίντεο

Στιγμιότυπο από το βίντεο που κατέγραψε τους εν ψυχρό πυροβολισμούς των δύο αγνώστων στο Γκάζι screenshot by glomex




Σε τέσσερις συμμορίες μπράβων – δύο ελληνικές και δύο αλβανικές – που στο παρελθόν έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες, υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων, εστιάζουν οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να διαλευκάνουν την αιματηρή επίθεση τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι με τρεις σοβαρά τραυματίες που νωρίτερα διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, των Νέων, οι συμμορίες αυτές λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας και σχετίζονται με πέντε παρόμοιες επιθέσεις.

Ενα από τα σενάρια που φαίνεται να έχει κερδίσει έδαφος είναι η επίθεση στο Γκάζι να σχετίζεται με συμμορία Αλβανών που έχει ως ορμητήριο κλαμπ της περιοχής των Σεπολίων, τα μέλη της οποίας είχαν κατηγορηθεί προ μερικών μηνών για τη δολοφονία ιδιώτη σε μαγαζί της Βορειοανατολικής Αττικής.

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον συνοδηγό

Στο μεταξύ ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 33χρονου που φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης στο τζιπ, ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε τους τρεις άνδρες. Ο 33χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι. Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου οδηγού, που οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.




Υπενθυμίζεται ότι από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένας εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς χτυπήθηκε με σφαίρα στο κεφάλι. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ νευροχειρουργικης κλινικής και ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργείο. Καλύτερη είναι η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών, οι οποίοι μέχρι σήμερα νοσηλεύονταν σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ωστόσο μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο.

Όπως αποκαλύπτεται, μάλιστα, ο διασωληνωμένος άνδρας πριν από μόλις 15 ημέρες είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του στην Κρήτη.

Οι δύο άνδρες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, ακολούθησε σύντομος καβγάς και τότε ο ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τραυματίζοντας τους τρεις άνδρες.

Νέο βίντεο στη δημοσιότητα

Στο μεταξύ, νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι ήρθε στο φως της δημοσιότητας.




Το νέο βίντεο απεικονίζει τις στιγμές που ακολούθησαν τους πυροβολισμούς και δείχνει τους τρεις άνδρες να είναι ξαπλωμένοι στον δρόμο έχοντας χάσει τις αισθήσεις τους, αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες να είναι «παγωμένοι» από όλα όσα είχαν προηγηθεί.

Υπενθυμίζεται πως στο σημείο βρέθηκαν 4 κάλυκες.

Συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο, ολοκληρώθηκε το χειρουργείο στον 34χρονο

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο χειρουργείο πήγε καλά, οι γιατροί που κατάφεραν να αφαιρέσουν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του αισιοδοξούν, ενώ περιμένουν να περάσουν τα πρώτα εικοσιτετράωρα.

Στο άκουσμα της εξέλιξης συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τους γονείς του 34χρονου να ξεσπούν σε κλάματα.

Ο 34 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες καθώς είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι και το Σάββατο.

Με πληροφορίες από Τα Νέα, Mega, Creta24

Στην αντιτρομοκρατική οι έρευνες για τη βόμβα στου Ζωγράφου: Δεν αποκλείουν σύνδεση με τα επεισόδια στου Ρέντη

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: