Ανοιξε ο σταθμός του Μετρό στον Κορυδαλλό: Είχε κλείσει προσωρινά μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, δημιουργώντας αναστάτωση

FILE PHOTO: Σταθμός του Μετρό. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρομολόγια στο σταθμό του Μετρό στον Κορυδαλλό καθώς δεν εντοπίστηκε κάποιο ύποπτο αντικείμενο.

Νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει άγνωστος στο 100 ότι θα “εκραγεί βόμβα”. Επιχείρησαν Μέλη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών δυνάμεων (ΤΕΕΜ) που πραγματοποίησαν έλεγχο χωρίς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αναστάτωση έχει προκληθεί στο σταθμό του Μετρό στον Κορυδαλλό μετά από τηλεφώνημα αγνώστου περίπου στις 10 το βράδυ στο 100 ότι θα “εκραγεί βόμβα”.

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν ήδη πραγματοποιήσει οπτικό έλεγχο ενώ στο σημείο έχει διακοπεί προσωρινά η διέλευση των συρμών και πραγματοποιείται έλεγχος από μέλη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών δυνάμεων (ΤΕΕΜ).

Η κυκλοφορία διεξάγεται προσωρινά στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Νίκαια και Δουκίσσης Πλακεντίας – Αγία Βαρβάρα.

ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διπλή ανάπλαση: Στον Βοτανικό το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας με 3.500 δέντρα, 102.000 θάμνους, κήπους βροχής, τεχνητούς λόφους και λίμνη 950 τ.μ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: