Σάσα Γουόλπολ, οδηγός εκσκαφέων: Εγώ είμαι η γυναίκα που πήρε την παρθενιά του Χάρι [video]

Στιγμιότυπο από το βίντεο της Daily Mail




Ήταν μια παθιασμένη, οικεία -και πιθανότατα άδοξη- συνάντηση μεταξύ δύο φίλων που βγήκαν από μια παμπ για ένα -όπως απεδείχθη αμαρτωλό- Marlboro Light αλλά κατέληξαν να σκαρφαλώνουν πάνω από έναν φράχτη για να κάνουν έρωτα σε ένα χωράφι.

Έτσι ο πρίγκιπας Χάρι έχασε την παρθενιά του τον Ιούλιο του 2001, περιπέτεια την οποία ο κόσμος δεν θα την γνώριζε, αν ο ίδιος δεν είχε αποκαλύψει μερικές από τις λεπτομέρειες στα εκρηκτικά απομνημονεύματά του, με τον τίτλο «Spare».

Η ιστορία αυτή έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αποσπάσματα του μπεστ σέλερ, πυροδοτώντας στη Βρετανία ένα παιχνίδι εικασιών για το ποια μπορεί να είναι η ανώνυμη «μεγαλύτερη γυναίκα» που όπως λέει η ίδια διαψεύδοντας τον αμετροεπή πρίγκιπα δεν τον αντιμετώπισε σαν «νεαρό επιβήτορα».

Η γυναίκα αυτή εμφανίστηκε για να μοιραστεί τη δική της εκδοχή για αυτό που ο Δούκας του Σάσεξ, 38 ετών, αποκάλεσε «άδοξο επεισόδιο».

Πρόκειται για τη Σάσα Γουόλπολ, 40 ετών, η οποία γνώριζε τον Πρίγκιπα από τις μέρες που εκείνη εργαζόταν ως υπηρετικό προσωπικό στο κτήμα του νυν βασιλιά Καρόλου, Highgrove στο Γκλόστερσιρ.

Μητέρα δύο παιδιών σήμερα, η Σάσα Γουόλπουλ περιγράφει ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Χάρι τη φίλησε αφού πρώτα τη ρώτησε αν ήθελε να βγει έξω για ένα τσιγάρο κατά τη διάρκεια του πάρτι των 19ων γενεθλίων της το 2001.

Η Γουόλπουλ αποκαλύπτει ότι ήταν ο Χάρι που έκανε την πρώτη κίνηση, κάτι που οδήγησε σε «αυθόρμητο και προκλητικό» σεξ σε ένα χωράφι πίσω από την παμπ The Vine Tree στο χωριό Νόρτον του Γουίλτσαϊρ.

Η Σάσα, μητέρα σήμερα δύο παιδιών και οδηγός εκσκαφέων για τα προς το ζην, είχε προσκαλέσει τον Χάρι, τότε 16χρονο μαθητή του Ίτον στην παμπ για να γιορτάσει τα 19α γενέθλιά της.

Το ζευγάρι ήταν συνδεόταν με τόσο στενή φιλία, λέει, που ο Χάρι της είχε φέρει μια χιουμοριστική κάρτα γενεθλίων με μια φάλαινα για διακόσμηση, ενώ τα δέκα σφηνάκια που μοιράστηκαν πρέπει να έπαιξαν τον ρόλο τους.

Κάποια στιγμή ο νεαρός πρίγκιπας τη ρώτησε: «Μήπως να πάμε για τσιγάρο;». Εφτασαν έτσι σε ένα διπλανό χωράφι για να καπνίσουν μακριά από τους άνδρες της ασφάλειας του Χάρι.

«Άρχισε να με φιλάει», θυμάται. «Ήταν παθιασμένο, έντονο. Το ξέραμε και οι δύο. Πήγε από ένα φιλί στο πάτωμα αρκετά γρήγορα».

«Ήταν στιγμιαίο, φλογερό, ανάμεσα σε δύο φίλους. Ήταν προκλητικό γιατί δεν έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ήταν ο «πρίγκιπας Χάρι» για μένα, αυτός ήταν ο Χάρι, ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ένιωθε άτακτος, υποθέτω, με την έννοια ότι δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

«Δεν ξεκινήσαμε για να το κάνουμε, δεν ήταν προμελετημένο και δεν ήξερα ότι ήταν παρθένος. Δεν υπήρχαν vibes παρθένου, φαινόταν να ξέρει τι κάνει. Ήταν γρήγορο, άγριο, συναρπαστικό. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν είχαμε πιει», λέει.

Τι έγραψε ο Χάρι στο Spare

Στη βιογραφία του ο Χάρι, γράφει ότι γνώρισε μια γυναίκα όταν εκείνος ήταν 17 ετών, η οποία ήταν μεγαλύτερή του.

Εξιστορώντας το γεγονός ανέφερε πως όλα συνέβησαν το 2001 όντας ακόμη μαθητής στο Κολέγιο του Ιτον στο Γουίνδσορ, όταν ο Μάρκο, ένας εκ των σωματοφυλάκων της βασιλικής οικογένειας, τον επισκέφθηκε.

Κατά την επίσκεψή του, αναφέρει πως υποπτευόταν ότι ο Μάρκο είχε γνώση του… one-night stand που είχε κάνει και ήθελε να μάθει αν ισχύει.Μάλιστα καταγράφεται πως κατά τη διάρκεια του γεύματος τους σε μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ο σωματοφύλακας παραδέχτηκε πως η βασιλική οικογένεια τον είχε στείλει για να μάθει την αλήθεια.

«Φανταζόμουν ότι αναφερόταν στο ότι έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη γυναίκα σε ηλικία, στην οποία άρεσαν οι ”μάτσο” άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα. Την καβάλησα γρήγορα κι αυτή με χαστούκισε στον κ@@ο και με έστειλε μακριά. Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ.»

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Τρεχούμενα νερά κάτω από μπετόν και πολύβουες λεωφόρους: Άγνωστα υδάτινα σημεία των Αθηνών [διαδραστικός χάρτης]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: