Η «διπλή» αντίδραση του Χάρι και της Μέγκαν μετά την αποκάλυψη της Κέιτ: Η επίσημη ανακοίνωση και ο σχολιασμός πίσω από τις κλειστές πόρτες

FILE PHOTO: Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι. EPA, FACUNDO ARRIZABALAGA *** Local Caption *** 55752202




Αποκαλυπτική ως προς τη σχέση των δύο αδελφών και την ποιότητα της επικοινωνίας τους ήταν η ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Μετά την ανακοίνωση, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν μόλις εξέδωσαν μια σύντομη δήλωση, λέγοντας: «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και με ηρεμία».

Ωστόσο, το ολοφάνερα τεράστιο κενό στην ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία καταδεικνύει η δήλωση που έκανε πρόσωπο του περιβάλλοντος του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, πως το ζευγάρι δεν είχε καμία περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν πίσω στην Αγγλία, αλλά δεν έχουν ενημερωθεί για καμία λεπτομέρεια σχετικά με την Kate. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη», σχολίασε συγκεκριμένα.

Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης με καρκίνο του πατέρα του, βασιλιά Κάρολου, η σύντομη επίσκεψή του στην πατρίδα του δεν συμπεριλάμβανε συνάντηση με τον αδελφό του ή την κουνιάδα του, παρά το γεγονός ότι κι εκείνη είχε χειρουργηθεί και βρισκόταν στα πρώτα στάδια ανάρρωσής της.

Πηγές από το βασιλικό περιβάλλον, δήλωσαν τότε ότι δεν υπήρχαν σχέδια για να συναντηθούν τα αδέλφια.

Αυτή η ανεπάρκεια επικοινωνίας μπορεί να υπογραμμίσει τις ενδεχόμενες εντάσεις ή αποστάσεις που υπάρχουν εντός της βασιλικής οικογένειας, παρά τις προσπάθειες για διατήρηση της ειρήνης και της ενότητας στο δημόσιο μέτωπο.

Η συγκινητική ανακοίνωση της Πριγκίπισσας: Η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: