Μήνυμα Δένδια για τα 27χρόνια από τη «μαύρη» νύχτα των Ιμίων: «Με επαγρύπνηση και υπευθυνότητα προασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα»

FILE PHOTO: Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Μια ανάρτηση για την συμπλήρωση 27 χρόνων από τη νύχτα των Ιμίων έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«27 χρόνια από την κρίση στα Ίμια, τιμάμε τη μνήμη των πεσόντων σε ώρα καθήκοντος Αντιπλοιάρχων Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και του Σημαιοφόρου Έκτορα Γιαλοψού. Με επαγρύπνηση και με υπευθυνότητα προασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ανάλογο ήταν και το μήνυμα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

«27 χρόνια από τη νύχτα των Ιμίων. Δεν λησμονούμε ποτέ και πάντα θα τιμούμε τους Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού που έπεσαν για την Πατρίδα. Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος, Παναγιώτης Βλαχάκος, Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός Αθάνατοι!», ανέφερε στο twitter, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με την φωτογραφία των πεσόντων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυτό που δεν ειπώθηκε ποτέ για τη νύχτα στα Ίμια… Οι όροι που οδήγησαν στην γκριζοποίηση του Αιγαίου ήταν τέσσερις, όχι δύο…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: