Michael – Η ζωή του Μάικλ Τζάκσον σε ταινία: Τον βασιλιά της ποπ θα υποδυθεί ο γιός μεγαλύτερου αδελφού του Ζερμέν

H φωτογραφία με την οποία συνοδεύει την ανάρτησή του ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον, Τζααφάρ, με την οποία ανακοινώνει ότι θα υποδυθεί τον θείο του στην βιογραφική ταινία “Michael”. Photo via Twitter@JaafarJackson/Photo by Jourdynn Jackson




Tον μυθικό Μάικλ Τζάκσον [Michael Jackson] πρόκειται να υποδυθεί ο ανιψιός του Τζααφάρ Τζάκσον στην  επερχόμενη βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Antoine Fuqua.

Η ταινία, με τον απλά τίτλο “Michael”, θα είναι ο πρώτος σημαντικός κινηματογραφικός ρόλος για τον 26χρονο Τζααφάρ, ο οποίος είναι ο μικρότερος γιος του τραγουδοποιού και μέλους των Jackson 5, Jermaine Jackson, του μεγαλύτερου αδερφού του Μάικλ.

Ανακοινώνοντας τον ρόλο, ο Τζααφάρ έγραψε πως είναι «ταπεινός και τιμημένος» που θα ερμηνεύσει τον θείο του.

«Ο Τζααφάρ ενσαρκώνει τον γιο μου. Είναι τόσο υπέροχο να τον βλέπεις να συνεχίζει την κληρονομιά των Τζάκσον, των διασκεδαστών και των καλλιτεχνών», είπε η μητέρα του ειδώλου της ποπ, Κάθριν Τζάκσον.

Ο Τζάκσον, αναδείχθηκε ως το παιδικό αστέρι στο οικογενειακό συγκρότημα “Jackson 5”, έφτασε να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους σόλο καλλιτέχνες όλων των εποχών και ονομάστηκε ο βασιλιάς της ποπ. Πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών.

Η ταινία “Michael” ετοιμάζεται με τη συνεργασία της κληροδοτήματος του Μάικλ Τζάκσον ,  κάτι που πιθανόν να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα αποδοθεί η ζωή του τραγουδιστή, συμπεριλαμβανομένου του αν θα θίξει ή όχι οποιεσδήποτε από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών που ασκήθηκαν εναντίον του Τζάκσον τόσο κατά τη διάρκεια της ζωής του, όσο και μετά  τον θάνατό του.

  • Ο Τζάκσον πάντα υποστήριζε την αθωότητά του και κρίθηκε αθώος για παιδική παρενόχληση το 2005.

Ο Γκράχαμ Κινγκ, παραγωγός της ταινίας, ο οποίος ήταν επίσης παραγωγός της βραβευμένης με Όσκαρ βιογραφικής ταινίας των Queen, “Bohemian Rhapsody”, είπε ότι η ομάδα πίσω από την ταινία έψαξε όλο τον κόσμο για έναν ηθοποιό που θα παίξει τον Τζάκσον, πριν καταλήξει στον Τζααφάρ.

«Γνώρισα τον Τζααφάρ πριν από δύο χρόνια και ενθουσιάστηκα από τον τρόπο που προσωποποιεί οργανικά το πνεύμα και την προσωπικότητα του Μάικλ », είπε ο King. «Ήταν κάτι τόσο δυνατό που ακόμη και μετά από μια παγκόσμια έρευνα, ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν το μόνο άτομο που θα μπορούσε να αναλάβει αυτόν τον ρόλο».

Ο King κάνει την παραγωγή του Michael με τον John Branca και τον John McClain, τους συνεκτελεστές της περιουσίας του Jackson.

  •  Ο John Logan, ο οποίος έγραψε τις ταινίες Gladiator, The Aviator και James Bond Skyfall και Spectre, βρίσκεται πίσω από το σενάριο.

Ο Fuqua, σκηνοθέτης της ταινίας, είπε ότι η ταινία  «εξερευνά το ταξίδι του ανθρώπου που έγινε βασιλιάς της ποπ», ενώ το στούντιο της ταινίας, Lionsgate, είπε ότι θα περιλαμβάνει «τις πιο εμβληματικές ερμηνείες του που τον οδήγησαν να γίνει ο μεγαλύτερος διασκεδαστής όλων των εποχών. ”

Με πληροφορίες από The Guardian

 

Τις νόμιζε χαμένες: Ανέκδοτες φωτογραφίες των Beatles τραβηγμένες από τον ΜακΚάρτνεϊ εκτίθενται πρώτη φορά στο Λονδίνο [photos, video]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: