Το μεγάλο ρώσικο πλιάτσικο: Έκλεψαν μέχρι λάμα και ρακούν από τον ζωολογικό κήπο της Χερσώνας [videos]

Φαίνεται πως οι Ρώσοι είναι πολύ υπερήφανοι γι αυτό που κάνουν, αφού οι ίδιοι βιντεοσκόπησαν την κλοπή των ζώων και ανέβασαν τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Screenshot via Twitter




Το συστηματικό πλιάτσικο των ρωσικών δυνάμεων στις περιοχές που είχαν τεθεί προσωρινά υπό τον έλεγχό τους αποκαλύπτουν οι ουκρανικές αρχές με τελευταία αποκάλυψη το μέγεθος της κλοπής στην Χερσώνα.

Κλοπές έχουν καταγγελθεί και σε άλλες περιοχές, μεταξύ αυτών και στην Μαριούπολη , αλλά εδώ η ρωσική κλοπή,  αν δεν ήταν τραγική και συνυφασμένη με την εισβολή και την κατοχή  θα ήταν για γέλια.

Βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους ίδιους τους Ρώσους [!!!] δείχνει τον Ρώσο φύλακα του ζωολογικού κήπου της Χερσώνας με τη βοήθεια στρατιωτών να κλέβει εν ψυχρώ ζώα.

Ο φύλακας του ζωολογικού κήπου Όλεγκ Ζούμπκοφ εμφανίζεται να “πολεμάει” να βάλει ένα λάμα στο πίσω μέρος ενός βαν και να σηκώνει ένα ρακούν από την ουρά του και να το βάζει σε ένα κλουβί καθώς προσπαθεί να ξεφύγει.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει ένα ζευγάρι λύκων που εκλάπη από τον ζωολογικό κήπο στην πρόσφατα απελευθερωμένη Χερσώνα να φτάνει στο πάρκο Taigan Lion Park της Κριμαίας, το οποίο ανήκει στον μέχρι πρότινος φύλακα του ζωολογικού κήπου της Χερσώνας, Ζούμπκοφ….

Συνολικά, επτά ρακούν, δύο λύκοι, παγώνια, ένα λάμα και ένας γάιδαρος κλάπηκαν από τον ζωολογικό κήπο, ανέφερε η Washington Post .

Έγδυσαν το μουσείο…για να το φυλάξουν!!!

Μια συλλογή πινάκων από το Μουσείο Τέχνης Oleksii Shovkunenko της Χερσώνας αφαιρέθηκαν και μεταφέρθηκαν σε μουσείο στην προσαρτημένη από τη Ρωσία Κριμαία, σύμφωνα με τις αρχές του μουσείου.

Οι πίνακες, από διάσημους καλλιτέχνες  μεταφέρθηκαν από τη Χερσώνα στο Μουσείο Taurida με φορτηγά χωρίς πινακίδες στις αρχές Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Μουσείο της Χερσώνας.

«Τα εκθέματα του μουσείου τέχνης της Χερσώνας έφτασαν στο Central Museum of Taurida στη Συμφερούπολη με ένα φορτηγό χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας», ανέφερε το μουσείο  σε ανάρτηση στο Facebook.

Το Κεντρικό Μουσείο της Ταυρίδας στην πρωτεύουσα της Κριμαίας Συμφερούπολη επιβεβαίωσε τη μεταφορά των έργων τέχνης στους The Moscow Times την Πέμπτη.

«Λόγω της εφαρμογής του στρατιωτικού νόμου στην περιοχή της Χερσώνας, μου έχει δοθεί εντολή να πάρω τα εκθέματα του Μουσείου Τέχνης της Χερσώνας για προσωρινή αποθήκευση και να διασφαλίσω την ασφάλειά τους μέχρι να επιστραφούν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους», δήλωσε ο διευθυντής του μουσείου Αντρέι Μαλγκίν.

Το Μουσείο Τέχνης της Χερσώνας, έχει κλείσει από τότε που η πόλη έπεσε στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων τις πρώτες ημέρες της ρωσικής εισβολής.

 

 

 

Με πληροφορίες από The Moscow Times/ The Washington Post

Θριαμβευτική επίσκεψη Ζελένσκι στη Χερσώνα: Είναι η αρχή του τέλους του πολέμου, είπε [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: