Να πρυτανεύσει η αξιοκρατία, απαιτεί ο Μαυρογιάννης: Επικρατεί η αναξιοκρατία στη σημερινή κυβέρνηση, δήλωσε…

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης. Φωτογραφία Φιλελεύθερος




Ακόμη μία περίπτωση έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο αναξιοκρατίας της παρούσας κυβέρνησης, αυξάνοντας τη δυσπιστία και την έλλειψη εμπιστοσύνης της κοινωνίας προς το κράτος και τους θεσμούς του.

Τα παραπάνω, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επιτελείο του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

H απόρριψη της προσφυγής (ΕΔΩ) του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη κατά της Βουλής των Αντιπροσώπων από το Ανώτατο Δικαστήριο, η οποία ανατρέπει την απόφαση του να μονιμοποιήσει τις τέσσερις συνεργάτιδές του, καταδεικνύει την απουσία διαφάνειας, αφήνοντας σημάδια ευνοιοκρατίας, προσθέτει η ανακοίνωση.

Για να ενισχυθούν περισσότερο τα εργαλεία που αποτρέπουν την εμφάνιση τέτοιων φαινομένων, είναι απαραίτητη η νομοθετική ρύθμιση με την εισαγωγή σχετικών προνοιών, που θα στοχεύουν σε μία αποδοτική και χρηστή διοίκηση.

Παράλληλα, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση, η απόφαση του Ανωτάτου, αναδεικνύει όσο ποτέ άλλοτε την ανάγκη για αλλαγή, που θα σέβεται πρωτίστως τους πολίτες. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ηγείται της προοδευτικής αλλαγής, υπηρετώντας τις αρχές της αξιοκρατίας και της ισονομίας που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Τα διδάγματα από τη θυσία των ηρώων της Κύπρου μας δίνουν δύναμη να μην υποστείλουμε τη σημαία, δήλωσε ο Πετρίδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: