Αυτά είναι… Η Ελλάδα αποτελεί την επιτυχία του φετινού καλοκαιριού ευρισκόμενη στην κορυφή της λίστας

FILE PHOTO: Aποψη από την Αλευκάντρα της Μυκόνου. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, Yiannis Skoulas




Στο τρέχον τεύχος του περιοδικού PARISMATCH, παρουσιάζεται ρεπορτάζ με υπογραφή του Loïc Grasset και τίτλο «Οι χώρες που προτιμούν οι Γάλλοι».

Σημειώνει ότι η Ελλάδα αποτελεί “την επιτυχία του φετινού καλοκαιριού ευρισκόμενη στην κορυφή της λίστας” των προορισμών των Γάλλων.

Επικαλούμενο το 21ο ετήσιο βαρόμετρο διακοπών του Ipsos για την Europ Assistance, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η ζήτηση της Ελλάδας εμφανίζεται αυξημένη κατά 68% σε σχέση με το 2019.

Όπως αναφέρεται “η χώρα προσφέρει, είναι αλήθεια, μια μοναδική επιλογή με πολλά κλασικά νησιά –Κρήτη, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονος, Πάρος, Νάξος–, αλλά και νέα όπως η Τήνος, πολύ δημοφιλή αυτό το καλοκαίρι, η Σίφνος ή μια αποκάλυψη, η Ρόδος, που γεμίζουν μέχρι τον Ιούλιο-Αύγουστο, χωρίς να ξεχνάμε την ηπειρωτική Ελλάδα: Πελοπόννησος, Όλυμπος, Αθήνα”.

Είναι ένας από τους σπάνιους προορισμούς για να προσφέρεις μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία παρέχοντας παράλληλα παραθαλάσσια θέρετρα κατάλληλα για πλήρη χαλάρωση, σημειώνει.

Είναι επίσης αναμφισβήτητο ότι οι Γάλλοι αγαπούν πολύ την ελληνική κουζίνα», εκτιμά ο διευθύνων σύμβουλος της PromovacancesFramAlain de Mendonça”.

“Αυτή η χώρα των 10 εκατομμυρίων κατοίκων υπολογίζεται να δει από 8 έως 10 εκατομμύρια τουρίστες να καταφθάνουν το 2022, συμπεριλαμβανομένων 700.000 έως 1 εκατομμυρίου Γάλλων” επισημαίνει το δημοσίευμα για την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: PARISMATCH – Les pays préférés des Français

Ο σημαντικός ρόλος του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης στον πόλεμο της Ουκρανίας, γίνεται θέμα στον Economist

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: