Ανδρέας Τζάκης: O «μάγος» των μεταμοσχεύσεων μιλά για τη ζωή του στις ΗΠΑ, την ιατρική και την Ελλάδα [βίντεο]

Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Χειρουργικής ειδικός στις μεταμοσχεύσεις κ Ανδρέας Τζάκης . Photo screenshot via YouTube Τηλεόραση Αχελώου




Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημένος ο Παγκσομίου φήμης καθηγητής Χειρουργικής ειδικός στις μεταμοσχεύσεις κ Ανδρέας Τζάκης σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης με πολύ ενδιαφέρον για τις μεταμοσχεύσεις.

Ο κ Τζάκης μιλάει.: Για την επιλογή του στην Ιατρική, στην Χειρουργική και στις Μεταμοσχεύσεις. Διηγείται πως έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στην Αμερική.

Για την εμπειρία του στις μεταμοσχεύσεις. Για τις μεταμοσχεύσεις στο Νοσοκομείο Μεμόριαλ. Για τις μεταμοσχεύσεις Νεφρού .

Για τις μεταμοσχεύσεις που είχε πραγματοποιήσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Για το διδακτικό και Συγγραφικό του έργο. Για την τιμητική του εγγραφή 2 φορές στο βιβλίο Γκίνες.

Για το πότε άρχισαν οι Μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα. Γιατί δεν συνεχίσθηκαν με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Επίσης μιλά για τη θέση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα στις μεταμοσχεύσεις και με ποιον τρόπο μπορεί να εκσυγχρονιστεί η διαδικασία.

Αναλύει ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα από τα μέρη του σώματος για μεταμόσχευση και πόσο εύκολη είναι η διαδικασία της Αιμοκάθαρσης.

Ακόμη αναφέρεται στην απόφασή του να γυρίσει στην Ελλάδα και τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσει στον τομέα των μεταμοσχεύσεων . –

Τέλος εξηγεί πως είναι η ποιότητα των ασθενών μετά την Μεταμόσχευση, ενώ μιλά για τους δότες και τους λήπτες, αλλά και για θέματα πέραν της Ιατρικής.

ΠΗΓΗ: ekefalonia.gr

Ιστορικό συλλείτουργο στο Φανάρι για την εορτή της Πεντηκοστής, με τη συμμετοχή του αρχιεπισκόπου Αχρίδος

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: