Τα λαμπερά εγκαίνια του νέου καταστήματος KORRES με εσωτερικό Recycle Lab στο Μανχάταν [εικόνες]

Η πρόεδρος της Atlantic Bank κυρία Νάνσυ Παπαϊωάννου με τον κ. Γιώργο Κορρέ




Η Κορρές άνοιξε ένα νέο κατάστημα στη Νέα Υόρκη με το δικό του Εργαστήριο Ανακύκλωσης. Το κατάστημα είναι το δεύτερο στο είδος του για την ελληνική μάρκα ομορφιάς, με το πρώτο του εργαστήριο ανακύκλωσης στο κατάστημα που ανοίγει στην Αθήνα το 2020.

Το Grand Opening πάρτι του Korres Store πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαΐου και ήταν λαμπερό.

Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και σημαντικές προσωπικότητες της πόλης και της ελληνικής κοινότητας, παραβρέθηκαν στην εξαιρετικά θερμή εκδήλωση.

Ανάμεσά τους ήταν η πρόεδρος της Atlantic Bank Νάνσυ Παπαϊωάννου και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Κωνσταντίνος Κούτρας.

Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Κωνσταντινος Κούτρας με τον κ. Γιώργο Κορρέ

Το κατάστημα 250 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Elizabeth στο Nolita του Μανχάταν επιτρέπει στους καταναλωτές όχι μόνο να αγοράζουν προϊόντα Korres, αλλά και να συμμετέχουν σε πρωτόγνωρες εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων συμβουλών περιποίησης δέρματος, masterclasses και άλλων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του έτους.

«Μερικές φορές οι εμπειρίες είναι ακόμα πιο σημαντικές από ένα προϊόν», δήλωσε η Λένα Φιλίππου-Κορρέ, συνιδρύτρια και επικεφαλής καινοτομίας της μάρκας. «Τελικά μπορείς να αγοράσεις ένα προϊόν αλλά αλλά και να έχεις μια εμπειρία που δεν μπορείς να αγοράσεις».

Το Recycle Lab, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το τμήμα της Νέας Υόρκης της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Precious Plastics, επιτρέπει στους πελάτες να φέρνουν άδεια πλαστικά προϊόντα από οποιαδήποτε επωνυμία για επανεπεξεργασία σε νέα προϊόντα, όπως χτένες ή σακούλες μεταφοράς, μέσω ενός εναλλακτικού συστήματος ανακύκλωσης πλαστικών.

Η Korres έχει επίσης ζητήσει τη βοήθεια καθηγητών του Parsons School of Design, φοιτητών και αποφοίτων, όπως ο καθηγητής μοντέλων και τεχνολογίας Dave Marin, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στο χώρο για να καθοδηγήσει τους επισκέπτες στη διαδικασία ανακύκλωσης.

Το κατάστημα θα διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή προϊόντων Korres που είναι διαθέσιμη σε όλες τις τοποθεσίες του μέχρι σήμερα, με την πλήρη συλλογή προσφορών Korres.com και ορισμένες αποκλειστικότητες εντός καταστημάτων.

Μέσα στους πρώτους εννέα μήνες λειτουργίας, το Athens Recycle Lab έχει ανακυκλώσει περισσότερο από έναν τόνο πλαστικού. Επειδή το New York Recycle Lab είναι μικρότερο και βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος, η μάρκα δεν έχει θέσει ακόμη στόχο όγκου ανακύκλωσης, αλλά εστιάζει στην εκπαίδευση του κοινού σχετικά με τη σημασία της ανακύκλωσης.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: