Συντριβή αεροπλάνου στο Μιλάνο: Μεταξύ των νεκρών Ρουμάνος μεγιστάνας, η γυναίκα του και ο γιος του

File Photo Το σημείο όπου συνετρίβη το αεροπλάνο Screenshoot via twitter video Sky News




Ένας κτηματομεσίτης που θεωρείται ένας «από τους πλουσιότερους άνδρες στη Ρουμανία», ήταν μεταξύ των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος χθες στο Μιλάνο.

Ένα μικρό, μονοκινητήριο αεροσκάφος που μετέφερε 6 άτομα και ένα πλήρωμα δύο ατόμων, προσέκρουσε σε άδεια διώροφο κτίριο γραφείων στο προάστιο Σαν Ντονάτο Μιλανέζε χθες το απόγευμα, σκοτώνοντας όλους τους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου και ενός παιδιού. Μέχρι νωρίς χθες το βράδυ, μόνο δύο από τους 8 νεκρούς είχαν αναγνωριστεί καθώς έφεραν έγγραφα μαζί τους, σύμφωνα με τις αρχές.

Η  Daily Mail αναφέρει όλα τα άτομα που επέβαιναν στο μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή, ενώ αρχικά είχαν αναγνωριστεί μόλις δυο από αυτά, τα οποία είχαν μαζί τους έγγραφα ταυτότητας. Μετά από μερικές ώρες, το ιταλικό RaiNews μετάδωσε ότι ένα από τα θύματα είναι ο Νταν Πετρέσκου, ένας πολύ επιτυχημένος κτηματομεσίτης, ο οποίος θεωρείται «ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Ρουμανία». Επίσης νεκροί είναι ο 30χρονος γιος του δισεκατομμυριούχου, Νταν Στεφάν Πετρέσκου, και η 65χρονη Γαλλορουμάνα σύζυγος του κτηματομεσίτη.

Ο Πετρέσκου ήταν 68 ετών και είχε διπλή υπηκοότητα (ρουμανική και γερμανική). Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, είχε ο ίδιος τον έλεγχο του αεροσκάφους όταν εκείνο συνετρίβη, παρασύροντας στον θάνατο οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό. Ευτυχώς, το κτίριο πάνω στο οποίο συνετρίβη το μικρό αεροπλάνο στέγαζε γραφεία και ήταν τελείως κενό την ώρα του δυστυχήματος, διαφορετικά ο κατάλογος των νεκρών θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερος.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Pandora Papers – Σβετλάνα Κριβονόγκιχ: Από την κοινή τουαλέτα στη Ρωσία στο lux διαμέρισμα του Μόντε Κάρλο μέσω Κρεμλίνου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: