Πέθανε στα 59 του ο «Γκάνθερ» από τα Φιλαράκια: Είχε χτυπηθεί από τον καρκίνο

Στιγμιότυπο από τη σειρά Φιλαράκια




Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, πιο γνωστός για τον ρόλο του «Γκάνθερ» στην ιστορική σειρά «Φιλαράκια».

Σε συνέντευξή του στο NBC τον Ιούνιο του 2021, ο είχε ανακοινώσει ότι έπασχε από καρκίνο του προστάτη σταδίου 4, ο οποίος διαγνώστηκε το 2018.

«Ο κόσμος τον γνώριζε ως Γκάνθερ … αλλά οι αγαπημένοι φίλοι του Μάικλ τον γνώριζαν ως ηθοποιό, μουσικό, υπερασπιστή της μάχης κατά του καρκίνου και αγαπημένο σύζυγο», ανέφερε η οικογένειά του σε ανακοίνωση.

«Ο Μάικλ αγαπούσε τη ζωντανή μουσική και συχνά βρισκόταν σε διασκεδαστικές και απρογραμμάτιστες περιπέτειες. Αν τον γνωρίσατε μια φορά, κάνατε έναν φίλο για μια ζωή».

Οι πρωταγωνίστριες των Friends Jennifer Aniston και Courteney Cox απέτισαν φόρο τιμής στον αξιαγάπητο μπαρίστα και διευθυντή του «Central Perk» χθες Κυριακή.

«Tα Φιλαράκια δεν θα ήταν αυτό που ήταν χωρίς εσένα. Σ ‘ευχαριστούμε για το γέλιο που έδωσες στην παράσταση και σε όλη μας τη ζωή. Θα μας λείψεις πολύ», έγραψε η Ανιστον, η υπήρξε ο ανεκπλήρωτος έρωτα του Γκάνθερ στην εκπομπή.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η Κοξ ακολούθησε το παράδειγμά της λίγο αργότερα, γράφοντας: «Το μέγεθος της καλωσύνης  που έφερες μέσα στο δωμάτιο και που έδειχνες κάθε μέρα στα γυρίσματα είναι το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που νιώθω που σε γνώρισα. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς».

Τον Μάιο, ο Tyler είχε εμφανιστεί στο reunion των Friends αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί δια ζώσης λόγω των προβλημάτων υγείας του. Μέσω του Zoom όμς είχε πει: «Ήταν τα πιο αξέχαστα 10 χρόνια της ζωής μου, ειλικρινά».

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη εμπειρία. Όλοι αυτοί οι τύποι ήταν φανταστικοί και ήταν απλά μία ευχαρίστηση να δουλεύεις μαζί τους. Ηταν κάτι πολύ, πολύ ιδιαίτερο», είχε πει.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Ο θάνατος του Τάιλερ έχει προκαλέσει κύμα συμπάθειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους να θυμούνται τον ηθοποιό ως τον «έβδομο φίλο» στα Φολαράκια λόγω της τακτικής παρουσίας του στο επιτυχημένο σόου.

Με πληροφορίες από Guardian

Ο Ρος και η Ρέιτσελ από τα “φιλαράκια” αποκάλυψαν ότι ήταν και στην πραγματικότητα ερωτευμένοι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: