«O Μάθιου Πέρι δεν αποτοξινώθηκε ποτέ και έλεγε συνεχώς ψέματα», αποκαλύπτει φίλος του, μετά την ανακοίνωση της αιτίας θανάτου του ηθοποιού

File Photo A makeshift memorial for US actor Matthew Perry outside the building shown in exterior shots of the television show ‘Friends’, in New York, USA, 30 October 2023 (Issued on 31 October 2023). Perry, who played Chandler Bing on NBC’s ‘Friends’ for 10 seasons, was found dead at his Los Angeles home on 30 October, he was 54. EPA/Tamas Vasvari HUNGARY OUT




Ο Τζάντλερ από τα θρυλικά «Φιλαράκια  δήλωσε στο μπεστ σέλερ βιβλίο του το 2022 ότι τελικά ξεπέρασε τους εθισμούς του και ήταν καθαρός τους τελευταίους 18 μήνες.

Ωστόσο, ένας στενός φίλος του σταρ που προτίμησε να μην κατονομαστεί τον διαψεύδει τώρα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail. «Έλεγε ψέματα σε όλους ότι ήταν καθαρός. Ποτέ δεν ήταν. Είναι πολύ λυπηρό. Ξέρετε, το μεγαλύτερο ψέμα ήταν μάλλον αυτό που είπε στον εαυτό του».

«Ηταν αρκετά χειριστικός όταν αναφερόταν στους αγώνες που έδινε με τους εθισμούς του, αλλά πάλευε κάθε μέρα μέχρι το τέλος».

Η νεκροψία που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή αποκάλυψε ότι ο σταρ πέθανε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης» και τον πνιγμό, με τον Πέρι να έχει στον οργανισμό του παρόμοιες ποσότητες κεταμίνης όπως ένας ασθενής νοσοκομείου υπό γενική αναισθησία.

Ένα χρόνο πριν από το θάνατο του Πέρι κυκλοφόρησε το βιβλίο του που περιείχε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Αλλά τον Οκτώβριο του 2022 δήλωνε ότι ήταν 18 μήνες νηφάλιος.

Η δημοσιογράφος Αθένα Κρόσμπι γευμάτισε μαζί του μια μέρα πριν πεθάνει και είπε ότι ήταν τόσο αφοσιωμένος στη νηφαλιότητά του που αρνήθηκε να κρατήσει το μενού με το κρασιά.

Ο Πέρι ι ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να αποτοξινωθεί, πηγαίνοντας σε 6.000 συναντήσεις των ΑΑ, 15 φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ βρέθηκε σε κατάσταση αποτοξίνωσης 65 φορές.

«Θυμωμένος» τις τελευταίες εβδομάδες ο ηθοποιός

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το γεγονός ότι η έκθεση δείχνει πως ο Μάθιου Πέρι, στον οποίο είχε συνταγογραφηθεί το φάρμακο Mounjaro για να χάσει βάρος, έκανε ενέσεις τεστοστερόνης που, όπως ισχυρίστηκε ανώνυμη πηγή, τον έκαναν να είναι θυμωμένος και κακός τις τελευταίες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του.

Η συνεργάτης του είπε στους ερευνητές πως ο Μάθιου Πέρι είχε αλλάξει πρόσφατα γιατρό. «Μίλησε τελευταία φορά με τον Μάθιου Πέρι πριν από λίγες ημέρες και φαινόταν καλά και είχε καλή διάθεση. Ο εκλιπών είχε προηγούμενο ιστορικό κατάθλιψης αλλά της είχε πει ότι δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ».

«Ο νέος γιατρός του, τους τελευταίους έξι μήνες, δήλωσε ότι εφόσον είχε καλή διάθεση, η κατάθλιψή του ήταν μια χαρά και δεν χρειαζόταν άλλες θεραπείες».

Η γυναίκα ανέφερε πως ο κύριος γιατρός του Μάθιου Πέρι ήταν ο αναισθησιολόγος Dr Ataoin ωστόσο η MailOnline δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί του.

Ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε αμφιλεγόμενη θεραπεία έγχυσης κεταμίνης για τη θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους. Η τελευταία ωστόσο έγχυση είχε γίνει μιάμιση εβδομάδα πριν από τον πρόωρο θάνατό του.

«Όλοι πίστευαν ότι ήταν νηφάλιος και επέμενε ότι ήταν αλλά προφανώς δεν ήταν έτσι. Φοβόμασταν μήπως βρεθούν ναρκωτικά στον οργανισμό του» δήλωσε o συνεργάτης του Μάθιου Πέρι.

Ο Μάθιου Πέρι έκανε θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα επί 30 χρόνια και παρακολούθησε 6.000 συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών. «Είναι πολύ περίεργο να ζεις σε έναν κόσμο όπου, αν πέθαινες, αυτό θα συγκλόνιζε τους ανθρώπους, αλλά δεν θα εξέπληττε κανέναν» έγραφε χαρακτηριστικά στην αυτοβιογραφία του ο Μάθιου Πέρι.

Με πληροφορίες από Daily Mail

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: